Palvelut

AV-asennukset

Mareksound asentaa ja konfiguroi kaikenlaiset AV-järjestelmät. Tämä kattaa monenlaisia ​​laitteita ja tekniikoita, jotka on suunniteltu tarjoamaan ääni- ja kuvapalveluja tilan käyttäjille, olipa kyseessä sitten yrityksen kokoustila, luokkahuone, kotiteatteri tai muu vastaava ympäristö.

AV-asennus vaihtelee suuresti riippuen tilan vaatimuksista, käytettävistä laitteista ja teknisestä monimutkaisuudesta. Yleensä seuraavia vaiheet liittyvät AV-suunnitteluun - ja asennukseen. Nämä kannattaa muistaa kun lähdet esimerkiksi suunnittelemaan kodin av-tekniikkaa.

  1. Suunnittelu: Ennen asennuksen aloittamista on tärkeää suunnitella AV-järjestelmä huolellisesti. Tämä sisältää tilan arvioinnin, käyttäjien tarpeiden ymmärtämisen ja laitteiston valinnan.
  2. Kaapelointi ja liitännät: AV-laitteiden asennuksen edellyttää yleensä kaapelointia, joka kattaa kaikki tarvittavat ääni-, video- ja datayhteydet. Tämä voi sisältää esimerkiksi HDMI-,, Ethernet- ja kaiutinjohtoja.
  3. Asennus laitteisto: Kun kaapelointi on valmis, AV-laitteet, kuten näytöt, projektorit, kaiuttimet, mikrofonit ja ohjauspaneelit, asennetaan ja kiinnitetään paikoilleen. Tämä voi sisältää seinäkiinnityksen, kattokiinnityksen tai jalustan asentamisen, riippuen laitteiston tyypistä ja tilan vaatimuksista.
  4. Konfigurointi ja testaus: Kun laitteisto on asennettu, se on konfiguroitava oikein varmistaakseen sen sujuvan toiminnan. Tämä voi sisältää esimerkiksi näyttöjen kalibroinnin, äänentoistojärjestelmän säädöt ja ohjausjärjestelmän ohjelmoinnin. Lopuksi järjestelmä testataan varmistaakseen, että kaikki toimii odotetusti ja että yhteys muihin laitteisiin ja verkkoon toimii oikein.
  5. Käyttäjäkoulutus: Kun AV-järjestelmä on asennettu ja testattu, käyttäjille voidaan tarjota koulutusta sen käytöstä. Tämä auttaa varmistamaan, että käyttäjät voivat hyödyntää järjestelmän tarjoamia ominaisuuksia täysimääräisesti ja tehokkaasti.


Mareksound asentaa ja suunnittelee av-tekniikat jo yli 10 vuoden kokemuksella. Ota rohkeasti yhteyttä.

Erik Halonen kuva

Erik Halonen

erik@mareks.fi010 321 3226Asennus ja kotistudiot. "The numbers all go to eleven."
Tommi Rauvala kuva

Tommi Rauvala

tommi@mareks.fi010 321 3222Projektisuunnittelu ja kotistudiot. ‘Not Quite My Tempo’