Tilausinfo

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta (https://www.paytrail.com/)

PALAUTUSOIKEUS

Mareksound -verkkokaupassa noudatetaan Suomen kuluttajansuojalain 6. luvun etäkauppaa koskevaa lakia.

Mareksound myöntää kaikille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden. Sinulla on oikeus palauttaa tuote 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet vastaanottanut tilauksen.

Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessa ja uuden veroisessa kunnossa. Tuotteet tulee palauttaa matkahuoltoa käyttäen. Asiakaspalautus on ilmainen vain matkahuoltoa käyttäen.

Huomioithan ettei hygieniatuotteilla kuten nappikuulokkeilla ole palautusoikeutta, jos tuote on avattu ja kokeiltu.

Palautuksesta on etukäteen ilmoitettava myymälään info@mareks.fi tai soittamalla 0103213220.

Erikoistilauksissa esim. jos tuote valmistetaan asiakkaalle erikseen sovitaan palautusoikeus tapauskohtaisesti.

TAKUU JA HUOLLOT

Huolloista tulee olla yhteydessä Mareksoundin myymälään soittamalla tai sähköpostilla. Ohjeet huoltoon toimittamisesta annettaan aina tapauskohtaisesti. Aiheettomasti takuuhuoltoon lähetetyistä laitteista veloitamme aiheutuvat kustannukset (rahdit ja huollon tarkastusmaksu).

TILAUKSEN TOIMITTAMINEN

Mareksound Oy käsittelee tilaukset aina saapumisjärjestyksessä. Pyrimme käsittelemään tilaukset mahdollisuuksien mukaan jo saapumispäivänä ja viimeistään seuraavana arkipäivänä.Matkahuolto noutaa joka arkipäivä.

Pientilaukset toimitetaan aina Matkahuollon kautta asiakkaan valitsemalla toimitustavalla. Isot lähetykset (yli 35kg) toimitetaan aina Matkahuollon kautta kotiovelle.