Palvelut

B2B esitystekniikka

Moderni (audiovisuaalinen) AV-esitystekniikka on kehittynyt merkittävästi viime vuosien aikana ja se tarjoaa helppoja ratkaisuja etä- ja lähityöskentelyyn.

Mareksoundista löydät modernit ratkaisut kaikkeen mitä av-esitystekniikka pitää sisällään.

Mareksound suunnittelee ja toteuttaa neuvottelutilat yli 10 vuoden kokemuksella.

Asiakkaittamme on mm. Remedy ja Unity.

Mareksoundin myymälästä löydät esiltä kokonaisvaltaisen valikoiman erilaisia neuvotteratkaisuja. Tule käymään ja koe miltä moderni neuvottelutila näyttää ja tuntuu.

Korkealaatuiset näytöt ja projektorit

Myymälässämme on esillä dataprojektori, 100” -infonäyttö ja neuvottelutilan näyttö.

Langattomat yhteydet ja streaming

Langattomat tekniikat mahdollistavat sisällön jakamisen ja suoratoiston helposti eri laitteista, kuten älypuhelimista, tableteista ja tietokoneista. Tämä antaa esiintyjille joustavuutta ja mahdollisuuden käyttää monipuolisesti erilaisia sisältöjä.

Meiltä löydät DTEN:n ja Crestronin ratkaisut langattomiin esitystekniikoihin.

Interaktiiviset näytöt ja kosketusnäytöt

Interaktiiviset näytöt ja kosketusnäytöt tarjoavat yleisölle mahdollisuuden osallistua esitykseen vuorovaikutteisesti. Tämä voi sisältää esimerkiksi äänestystä, kysymyksiin vastaamista tai sisällön manipulointia suoraan näytöltä. Tervetuloa tutustumaan Crestronin ja DTEN:n interaktiivisiin näyttöihin ja ratkaisuihin.

Äänentoisto ja akustiikka

Laadukas äänentoisto on tärkeä osa AV-esityksiä. Nykyaikaiset järjestelmät tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja voivat mukautua erilaisiin tiloihin ja akustisiin olosuhteisiin. Mareksoundin myymälästä löydät laajan valikoiman älykkäitä äänentoistoratkaisuja.

Ohjelmistot ja sovellukset

On olemassa monia ohjelmistoja ja sovelluksia, jotka helpottavat AV-esitysten suunnittelua, hallintaa ja toteutusta. Näihin voi kuulua esimerkiksi esitystekniikan hallintajärjestelmät (AV control systems), jotka mahdollistavat eri laitteiden integroinnin ja ohjauksen yhdestä käyttöliittymästä.

Saat Mareksoundista kaiken kattavan palvelun laitteiden asennuksesta suunnitteluun. Ota yhteyttä taitaviin projektisuunnittelijoihimme ja matkasi kohti modernia esitystekniikkaa on alkanut.

Kristoffer Löf kuva

Kristoffer Löf

kl@mareks.fi010 321 3221Projektisunnittelu- ja johtaminen - Crestron. "Come with me if you want to live."
Tommi Rauvala kuva

Tommi Rauvala

tommi@mareks.fi010 321 3222Projektisuunnittelu ja kotistudiot. ‘Not Quite My Tempo’