Palvelut

Kotiteatterit

Kotiteatterin suunnittelu ja asentaminen ovat jännittäviä projekteja, jotka voivat tarjota sinulle elokuvaelämyksen omassa kodissasi. Tässä on yleiskatsaus kotiteatterin suunnittelun ja asentamisen vaiheista. Mareksound suunnittelee ja toteuttaa kaikenlaiset ja kokoiset kotiteatterit.

Mareksoundin kotiteatteri tarjoaa niin inspiraatiota kuin kivenkovaa esimerkkiä laadukkaan kotiteatterin rakentamiseen.

Tilan valinta: Valitse ensin sopiva tila kotiteatterillesi. Se voi olla esimerkiksi olohuone, vintti, kellari tai vaikkapa makuuhuone, joka voidaan omistaa tätä tarkoitusta varten. Tilaan vaikuttavat tekijät voivat olla esimerkiksi koko, muoto, valaistus ja äänieristys ja akustiset mahdollisuudet.

Suunnittelu: Suunnittele kotiteatterisi huolellisesti ottaen huomioon tilan ja budjetin rajoitukset sekä omat mieltymyksesi. Pohdi muun muassa seuraavia asioita ja anna Mareksoundin ammattitaitoisen henkilökunnan opastaa sinua.

  • Istumajärjestelyjen suunnittelu: MIhin haluat sijoittaa istuimet ja kuinka monta henkilöä tilaan mahtuu.
  • Äänentoisto: Valitse laadukkaat kaiuttimet ja sijoita ne oikein optimaalisen äänentoiston saavuttamiseksi.
  • Kuva: Valitse projektori tai televisio, joka sopii tilaan ja tarpeisiisi. Mieti myös seinän tai valkokankaan sijoittelua.
  • Valaistus: Suunnittele valaistus niin, että voit säätää sitä elokuvan katselun tarpeisiin. Pohdi esimerkiksi himmennettävää valaistusta ja LED-valaistusratkaisuja.
  • Akustiikka: Tarkista tilan akustiikka ja harkitse tarvittaessa äänieristys- ja äänivaimennusratkaisuja parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi.
  • Automaatio mahdollistaa esimerkiksi automaattisen valon hallinnan.

Valon ja akustiikan yhdistelmä luo aistikkaan ja jopa dramaattisen vaikutelman kotiteatteriin.

Hankinnat: Osta tarvittavat laitteet ja materiaalit kotiteatterisi rakentamiseksi. Tähän voi sisältyä kaiuttimet, subwoofer, vastaanotin, projektori tai televisio, istuimet, valaistusjärjestelmä, äänieristysmateriaalit jne. Mareksoundin myymälästä löydät valmiin kotiteatterin ja valtavan valikoiman kaikkea edellämainittua.

Valkokankaan asettelussa pitää huomioida alaraja ja videoprojektorin rajoitukset. Kangasta ei kannata sijoittaa liian ylös.

Asennus: Mareksound asentaa hankitut laitteet ja toteuttaa suunnitellun kotiteatterin yhteisen suunnitelman mukaan. Tämä voi sisältää esimerkiksi seinäkiinnitteisten kaiuttimien asentamisen, projektorin ja valkokankaan asennuksen, valeseinien rakentamisen, akustiikan ja äänieristyksen rakentamisen.

Kalibrointi ja testaus: Kun laitteet on asennettu, kalibroimme ja testaamme ne varmistaaksemme optimaalisen toiminnan. Tämä sisältää esimerkiksi kaiuttimien sijoittelun hienosäädön, kuvakalibroinnin ja siistimisen.

Viimeistely: Viimeistele kotiteatterisi sisustus ja yksityiskohdat, kuten seinämaalaukset, verhot, koristetyynyt ja muut sisustuselementit, jotka tekevät tilasta viihtyisän ja houkuttelevan.

Vicousticin Multifuser MKII upeassa metallisessa viimeistelyssä.

Kotiteatterin suunnittelu ja asentaminen voivat olla monimutkaisia ​​projekteja, mutta lopputulos voi tarjota sinulle ja perheellesi unohtumattomia elokuvaelämyksiä omassa kodissasi.

Mareksound suunnittelee ja asentaa kaiken tasoiset kotiteatterit. Olemme rakentaneet valtavia kokonaisuuksia joiden suorituskyky vastaa kaupallisten elokuvateattereiden tasoa.

Kotiteatterit ovat meille se suurin intohimo minkä vuoksi Mareksound on olemassa. Löydät myymälästämme kotiteatterin missä pääset tutustumaan mitä kaikkea moderni ja suorituskykyinen kotiteatteri voi olla.

Kysyvä ei tieltä eksy! Ota yhteyttä Mareksoundin ammattilaisiin ja anna meidän suunnitella unelmiesi kotiteatteri.
Marek Zakowski kuva

Marek Zakowski

marek@mareks.fi010 321 3223High end ja kotiteatterit. “Toto, I've a feeling we're not in Kansas anymore.”
Janne Pietinen kuva

Janne Pietinen

janne@mareks.fi010 321 3225Kuulokkeet ja Chord Electronics. "Never send a human to do a machine's job"
Kristoffer Löf kuva

Kristoffer Löf

kl@mareks.fi010 321 3221Projektisunnittelu- ja johtaminen - Crestron. "Come with me if you want to live."
Tommi Rauvala kuva

Tommi Rauvala

tommi@mareks.fi010 321 3222Projektisuunnittelu ja kotistudiot. ‘Not Quite My Tempo’
Erik Halonen kuva

Erik Halonen

erik@mareks.fi010 321 3226Asennus ja kotistudiot. "The numbers all go to eleven."
Mika Hottinen kuva

Mika Hottinen

mika@mareks.fi010 321 3224Kuva - “The Dude abides.”