Crestron kotiautomaatio

Hinta
1000-50 000 euroa
Valot
Verhot
Hälytysjärjestelmät
AV-tekniikka
LVIS

Kotiautomaatio tekee kodin turvalliseksi ja helposti hallittavaksi. Crestron Home:n avulla ohjaat kaikkia kotisi elementtejä yhdellä helpolla alustalla. Verhot, AV-tekniikka, turvallisuus, LVIS ja käytännössä kaikki mitä vain haluat. Ota yhteyttä Mareksoundiin ja projektisuunnittelijamme auttavat sinut alkuun kohti toimivaa kotiautomaatiota. Löydät Crestronin kotiautomaatiota esiltä Mareksoundin myymälästä ja demotalostamme.

Älykäs kotiautomaatio on modernin kodin kulmakivi.

Crestron Home saa kaikki laitteet ja järjestelmät toimimaan haluamallasi tavalla. Yksi yksinkertainen "kokemus" useista ohjauslaitteista – seinällä, tiskillä, sohvalla, puhelimellasi.

Crestron Home ei vaadi perinteistä ohjelmointia, jonka vuoksi sen hintataso on matalampi.


Valvo ja ohjaa kotiasi missä tahansa.

Puhelimet ja tabletit ovat henkilökohtaisia laitteita eivätkä kodin laitteita. Crestronin näytöt ovat suunniteltu kodin ohjaamiseen, eivätkä ne koskaan poistu huoneesta tai talosta. Ne ovat erittäin herkkiä, luotettavia ja tarjoavat korkearesoluutioisen, intuitiivisen näytön, jonka avulla on helppo hallita mitä tahansa. Katso näytöt ja ohjaimet tästä

Crestron toimii sujuvasti älylukkojen kuten Yale Doormanin kanssa.

Rajattomat mahdollisuudet

Vain yksi sovellus puhelimessasi tai tabletissasi ohjaa kaikkea kodissasi: televisiota, musiikkia, valoja, varjostimia, hälytyksiä, kameroita, ovien lukkoja ja paljon muuta.

Crestron Home:n avulla hallitset kaikkia kodin elementtejä yhdellä intuitiivisella sovelluksella.

Verhot

Moottoroiduilla verhoilla luot mukavuutta ja käytännöllisyyttä kotiin. Verhot voidaan toimimaan päivänvalon mukaan jolloin nautit aina ihanteellisesta valaistuksesta. Olitpa remontoimassa, rakentamassa uutta tai päivittämässä sisustusta, Crestron Home® on fiksu valinta. Katso verhot tästä.

Moottoriverhoilla valaisu on aina hetkeen sopiva.

Valaistus

Hallitse kotisi valaistusta mistä tahansa ja milloin tahansa. Sisä- ja ulkovalot syttyvät, sammuvat tai säätyvät automaattisesti esiasetetun aikataulun tai auringonnousun/auringonlaskun mukaan.

Kehosi pyörii 24 tunnin syklissä, jota kutsutaan vuorokausirytmiksi. Valaistus vaikuttaa yhteen sen pääasialliseen osa-alueeseen: uni/valveilujaksoon. Auringon syklien tuottaman luonnollisen valon kopioiminen keinovalolla voi parantaa mielialaa, keskittymiskykyäsi, luovuuttasi ja energiatasoasi sekä edistää parempaa unta. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä viritettäviä LED-valaisimia ja tekniikkaa, kuten Crestron SolarSync® -valoanturia. Katso valaistus tästä.

Valo on ihmiselle tärkeä elementti jonka automatisointi ympäristön mukaan voi parantaa elämää merkittävästi.

AV-tekniikka

Crestronin avulla liität kotisi audiotekniikan yhden intuitiivisen alustan hallittavaksi. Helppoa ja vaivatonta. Katso Crestron AV-tuotteet tästä.

Hallinta on helppoa, kun kodin kaikki AV-tekniikka on saman alustan hallinnassa.

Lämmitys

Lämpötila- ja kosteusantureiden avulla termostaatit voidaan piilottaa keskuskaappiin ja ohjata etänä mobiililaitteista, kaukosäätimistä ja kosketusnäytöistä.

Horizon® älytermostaatit yhdistettynä monivyöhykkeisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin ylläpitävät optimaalisen lämpötilan koko ajan parantaen mukavuutta ja elintasoa. Katso termostaatit ja anturit tästä.

Älykkäillä Crestron älytermostaateilla hallitset kodin lämmitystä ja viilennystä luoden optimaalisen lämpötilan. Myös energian tehokas käyttö ja sitä kautta säästö, säästävät sinulle rahaa ja maapallo kiittää.

Hälytysjärjestelmät

Crestron Home toimii suosituimpien turvakameroiden kanssa. Valitse ja katsele mitä tahansa kameraa reaaliajassa mistä tahansa Crestron Home -kosketusnäytöstä kaikkialla kodissa tai etänä mobiililaitteista. Voit jopa ohjata PTZ-kameroita (pan, tilt, zoom).

Parasta on tietää, että kotisi on turvallinen sinulle ja läheisillesi. Crestron Home yhdistää tekniikat, jotka tekevät siitä todellisuutta, turvajärjestelmistä virran ja energian hallintaan, joka estää palveluiden häiriöitä. Tapahtuipa mitä tahansa – myrskyjä, lämpöaaltoja, laitevikoja – kotisi toimii juuri niin kuin se on suunniteltu.

Crestron Home toimii saumattomasti esimerkiksi YALE:n kanssa. Katso hälytysjärjestelmiin liittyvät tuotteet tästä.

Koti on meille kaikkein tärkein ja rakkain paikka. Valvonta lisää tutkitusti turvallisuutta.

Kytkimet ja painikkeet

Löydät valtavan valikoiman kytkimiä, painikkeita ja himmentimiä. Kaikki kytkimet voidaan customoida. Kurkkaa painikkeet tästä.

Crestronin painikkeet ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä.

Crestron tarjoaa uskomattoman määrän mahdollisuuksia parantaa kodin mukavuutta. Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä meihin. Olemme tehneet pieniä ja isoja Crestron -järjestelmiä jo vuosien ajan.

Kristoffer Löf kuva

Kristoffer Löf

kl@mareks.fi010 321 3221Projektisunnittelu- ja johtaminen - Crestron. "Come with me if you want to live."