Kampanja

McIntosh TradeUP -kampanja

McIntosh
Levysoittimet
Mcintosh
AV-vahvistimet
McIntosh
CD-soittimet
McIntosh
Esivahvistimet
McIntosh
Päätevahvistimet
McIntosh
Stereovahvistimet

Saat rajoitetun ajan jopa alkuperäisen myyntihinnan verran hyvitystä vanhasta laitteestasi merkistä riippumatta*, kun vaihdat sen valtuutetulla McIntosh- jälleenmyyjällä UUTEEN McIntosh- tuotteeseen tai -tuotteisiin. Huomioi kuitenkin, että uuden McIntosh-tuotteen ostoarvon on oltava vähintään kaksin- kertainen vaihtolaitteen arvoon nähden.

*MCINTOSH TRADEUP -KAMPANJAN EHDOT (ERITTÄIN TÄRKEÄÄ - LUE HUOLELLISESTI)

• Vain yksi audiolaite voidaan vaihtaa yhteen McIntosh-audiolaitteeseen tai McIntosh- yhdistelmään, esim. esivahvistimeen ja päätevahvistimeen.

• McIntosh-tuotteen tai McIntosh-yhdistelmän, jonka asiakas haluaa ostaa, on oltava vähintään kaksi kertaa sen HiFi-tuotteen hintainen, jonka asiakas haluaa vaihtaa. Esimerkki: Jos vaihtolaite on alun perin 3000 €:n hintaan myyty integroitu vahvistin, asiakkaan ostaman McIntosh-tuotteen on oltava vähintään 6000 € hintainen, jotta kampaehto täyttyy. Asiakas vaihtaa integroidun vahvistimen jälleenmyyjän kanssa, ja jopa 3000 euroa vähennetään ostettavan McIntosh-laitteen hinnasta. Jos oletetaan, että vaihtolaitteesta maksetaan koko alkuperäinen myyntihinta, tässä esimerkissä asiakkaan on maksettava 3000 euroa lisää, jotta hän voi ostaa 6000 euron vahvistimen.

• McIntosh TradeUP -ohjelma koskee ainoastaan HiFi-elektroniikan, kuten 2-kanavaisten päätevahvistimien, esivahvistimien, integroitujen vahvistimien, phono-asteiden, levysoittimien, cd-soittimien/dacien/streamereiden, musiikkipalvelimien ja kuulokevahvistimien vaihtoa/ostoa. Monoblock-vahvistimet ovat kampanjakelpoisia, mutta vain silloin, kun ne vaihdetaan ja myydään pareittain.

• McIntosh-kotiteatterilaitteet eivät tällä erää kuulu McIntosh TradeUP -ohjelmaan. • HiFi-laite, jonka asiakas haluaa vaihtaa, voi olla minkä tahansa merkin tuote, mutta asiakkaan on esitettävä ostotodistus alkuperäisen laskun/ kuitin muodossa.

Marek Zakowski kuva

Marek Zakowski

marek@mareks.fi010 321 3223High end ja kotiteatterit. “Toto, I've a feeling we're not in Kansas anymore.”