Denon

Denon PerL Pro AH-C15PL Langattomat Vastamelunappikuulokkeet

349 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

Lippulaivatason Denon PerL Pro- langattomissa nappikuulokkeissa hyödynnetään Masimo Adaptive Acoustic Technology (AAT)- tekniikaa, jonka avulla räätälöit yksilöllisen ääniprofiilin juuri sinun korvillesi sopivaksi. Saat markkinoiden elävimmän kuuntelukokemuksen käyttämällä Dirac Virtuo- tilaääntä ja CD-laatuista Qualcomm aptX tekniikalla siellä missä ikinä liikutkin.

Tuotetiedot

Cart

Ylivoimaisen laadukasta ja personoitua äänentoistoa

Denon PerL Pro True Wireless -nappikuulokkeisiin luodaan henkilökohtainen ääniprofiili Masimo Adaptive Acoustic Technology (AAT) -tekniikan avulla, jolloin ääni on täydellisesti optimoitu sinua varten. Masimo AAT luo ainutlaatuisen kuuloprofiilisi mittaamalla korviesi heijastamia hyvin hiljaisia ääniä, joita kutsutaan otoakustiseksi emissioksi (OAE). Tämän jälkeen kuulokkeet muokkaavat ääntä niin, että kuulet jokaisen yksityiskohdan hämmästyttävän selvästi. Lisättynä CD-laatuisella häviöttömällä Qualcomm aptX -teknologialla ja Dirac Virtuo -tilatoistolla, Denonille tunnusomainen kuunteluelämys on vertaansa vailla. Vastaa luottavaisesti puheluihin luokkansa parhaalla puheäänen toistolla. Käytä Denon PerL Pro -sovellusta oman profiilin luomiseen ja kuuntelukokemuksen täydelliseen mukauttamiseen. Kuulokkeissa on kahdeksan tunnin akkukesto ja kolme lisälatausta, langatonta latausta tukevan, säilytyskotelon integroidun akun avulla - voit pitää musiikin käynnissä koko päivän.


Denonille tunnusomainen korkea äänenlaatu

Koe Denon Sound Masterin käsin virittämä Denon-äänenlaatu, joka ihastuttaa elävällä ja suurella esityksellään.

Sulje maailma pois tai päästä se lähelle

Adaptiivisen ja aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta voit valita hiljaisen tilan tai kuulla ympäristösi sosiaalisessa tilassa.

Masimo Adaptive Acoustic Technology (AAT)

Normaali kuulo vaihtelee henkilöittäin, mikä vaikuttaa kuuntelukokemukseen. Masimo AAT mittaa kuulosi automaattisesti ja luo sinulle täydellisesti sovitetun profiilin.

Musiikki soi ja se soi...

opa kahdeksan tunnin akunkesto yhdellä latauksella, kolme lisälatausta kotelossa ja langaton kotelon lataus takaavat, että kuulokkeesi ovat aina käyttövalmiit.

Luokkansa parasta puhelulaatua

Qualcomm aptX™ Voice -tekniikka takaa superlaajakaistaiset (32 kHz) äänipuhelut. Kahdeksan mikrofonia vastaanottavat äänesi tarkasti, jotta vastapuoli kuulee sinut selkeästi.

Yhdistä kahteen laitteeseen samanaikaisesti

Multipoint-toiminnon avulla kuulokkeet voidaan yhdistää aktiivisesti kahteen laitteeseen samanaikaisesti, mikä mahdollistaa helpon vaihtamisen laitteiden välillä.

Denon Headphones -sovellus

Luo yksilöllinen profiili, mukauta kosketusohjauspainikkeiden toiminnot, valitse melunvaimennus- tai sosiaalinen tila ja paljon muuta.

Sään- ja hienkestävä

IPX4-luokiteltu kestämään kovaa harjoittelua tai työmatkaa sateessa.

Mukautettava kosketusohjaus

Neljä täysin mukautettavaa kosketuspainiketta kummassakin kuulokkeessa antavat sinulle mahdollisuuden ohjata toistoa/taukoa, hypätä kappaleen ohi, muuttaa äänenvoimakkuutta ja paljon muuta.

Immersiivinen tila

Säädä basson tasoa musiikkityylin tai henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan.

Yli vuosisata audioinnovaatioita

Vuodesta 1910 lähtien Denon on ottanut mahdollisesti enemmän teknisiä edistysaskeleita kuin mikään muu audioalan tuotemerkki. Omistautumisemme uraauurtaviin ääni-innovaatioihin on vakiinnuttanut maineemme visionäärinä paitsi asiakkaidemme myös yhteistyökumppaneidemme ja kilpailijoidemme keskuudessa.

Langaton latauskotelo

Lataa langattomasti millä tahansa Qi-yhteensopivalla latausalustalla tai mukana tulevalla USB-C-kaapelilla.

Monipuoliset korvasovitteet ja -siivekkeet mukana

Mukana on viisi erikokoista korvasovitetta ja kaksi erikokoista siivekettä, jotka takaavat mukavan ja pitävän istuvuuden.

Tekniset tiedot

Cart