Focal

Focal 100 ICLCR5 Asennuskaiutin

529 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.

100 ICLCR5, rakenteisiin upotettava kaiutin, on kehitetty vastaamaan kotikuuntelijan toiveisiin hämmästyttävällä suunnittelulla ja äänenlaadulla.


Tuotetiedot

Cart

ICLCR5 on mestariteos kattoon upotetuksi kaiutinjärjestelmäksi, joka voi myös toimia Focalin klassisten Hi-Fi-kaiuttimien tai seinään ja kattoon asennettavien kaiuttimien lisukkeena. ICLCR5 sopii myös erittäin suuriin huoneisiin, ja se toimii yhtälailla etu- keski- ja takakanavissa.
Uusi alumiininen diskanttielementti käänteisellä kalotilla on kompaktimpi ja suorituskykyisempi, mikä parantaa äänen hajontaa sivusuuntiin. Kaiutin on lisäksi varustettu kahdella uudella Polyglass-kartiolla (5” – 13 cm) ja 8" (20cm) passiivisäteilijällä, joten dynamiikka ja bassotoiston ulottuvuus on kohdallaan. Älykäs jakosuotimen suunnittelu parantaa äänikentän laajuutta ja vähentää äänen liiallista pistemäisyyttä.
100 ICLCR5 voidaan asentaa kaikkialle kompaktin muotoilun ansiosta. 100-sarja tuo helposti odottamatonta musikaalisuutta kotiisi. Anna itsesi yllättyä tämän edullisen kaiuttimen tekniikasta, tehokkaasta suunnittelusta ja täydellisistä ominaisuuksista, jotka varmistavat helpon käytettävyyden ja säväyttävän äänenlaadun.
Esiasennussarja on hankittavissa erikseen, jos tulevien kaiuttimien asennuspaikka halutaan valmistella etukäteen mahdollisimman tukevaksi ja helppokäyttöiseksi esimerkiksi kattoremontin yhteydessä.
100 ICLCR5 sisältää kolmiasentoisen kytkimen (-3dB, 0 dB, +3 dB), jolla korkeiden taajuuksien voimakkuutta voidaan säätää akustisen ympäristön mukaan (esimerkiksi runsaat ikkunat tai laatat aiheuttavat jälkikaiuntaa, jolloin diskanttia on hyvä vaimentaa).


- Mukana toimitetaan neliskulmainen suojaverkko (maalattavissa)
- Uniikki yksiosainen ja kehyksetön runkorakenne- Kehitetty Focalin tutkimuskeskuksessa Ranskassa

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart