Focal

Focal 100 ICW5 asennuskaiutin

189 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Kotikäyttöön tarkoitettu kompakti 100 ICW5 asennuskaiutin tarjoaa erinomaista äänenlaatua ja tyylikästä muotoilua.

Tuotetiedot

Cart

Kaiutin on loistava valinta käytännössä mihin tahansa: käytävään, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön. Kokoat useammasta lähes näkymättömän kotiteatterin... Kosteussuojauksen ansiosta bileet järjestyvät jopa kylpyhuoneessa.

100 ICW5 sopii sekä seinä- että kattoasennukseen. Koaksiaalisessa elementissä on uusi alumiininen käännetty diskanttikalotti, joka mahtuu pienempään tilaan ja avartaa äänikeilaa. Uusi 13 cm:n Polyglass-kartio on kestävä ja suorituskykyinen.

Mahdollinen esiasennussarja ja palosuojakotelo myydään erikseen, mutta niin sanotussa normaaliasennuksessa nämä eivät ole välttämättömiä.

Asennuksen helppous oli tärkeä kriteeri 100-sarjan suunnittelussa. Kolme kiinnityskorvaketta, joissa on optimoidut kiinnityslaipat, takaavat nopean ja tukevan asennuksen. Ruuvijärjestelmä estää ruuvien putoamisen asennettaessa ja purettaessa. Asennusaika lyhenee minimiin. 100-sarjan tuotteissa on matala asennussyvyys, mikä helpottaa asennusta huomattavasti.

100 ICW5 sisältää kolmiasentoisen kytkimen (-3dB, 0 dB, +3 dB), jolla korkeiden taajuuksien voimakkuutta voidaan säätää akustisen ympäristön mukaan (esimerkiksi runsaat ikkunat tai laatat aiheuttavat jälkikaiuntaa, jolloin diskanttia on hyvä vaimentaa).

- Mukana toimitetaan sekä pyöreä että neliskulmainen suojaverkko (maalattavissa)
- Suunniteltu Ranskassa
- Sopii sekä katto- että seinäasennukseen
- Kiinnikkeet mahdolllistavat asennuksen 8 - 35 mm paksuun levyyn

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart