Focal

Focal 100 ICW6 Asennuskaiutin

239 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Focal 100 ICW6, rakenteisiin upotettava kaiutin, on kehitetty vastaamaan kotikuuntelijan toiveisiin hämmästyttävällä suunnittelulla ja äänenlaadulla.

Tuotetiedot

Cart

100 ICW6 on täydellinen valinta pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin. Laadukkailla elementeillä ja jakosuotimella toteutetun kokonaisuuden ansiosta äänestä ei tarvitse tinkiä esimerkiksi makuuhuoneessa, keittiössä, eteisessä tai edes kosteassa ympäristössä kuten kylpyhuoneessa. Helppo impedanssi ja suuri herkkyys takaa erinomaisen äänen mihin tahansa perinteiseen stereo- tai kotiteatterivahvistimeen liitettynä.

Tässä koaksiaalikaiuttimessa on uusi alumiininen diskanttielementti, joka on kompaktimpi ja suorituskykyisempi, mikä parantaa äänen hajontaa sivusuuntiin. Se on myös varustettu uudella Polyglass-kartiolla (61/2” – 16.5 cm). Kaiuttimen toteutus mahdollistaa laajan keskiakselin ulkopuolisen äänikentän vähentäen liiallista pistemäisyyttä.

Mahdollinen esiasennussarja ja palosuojakotelo myydään erikseen, jos tulevien kaiuttimien asennuspaikka halutaan valmistella etukäteen mahdollisimman tukevaksi ja helppokäyttöiseksi esimerkiksi kattoremontin yhteydessä.

100 ICW6 sisältää kolmiasentoisen kytkimen (-3dB, 0 dB, +3 dB), jolla korkeiden taajuuksien voimakkuutta voidaan säätää akustisen ympäristön mukaan (esimerkiksi runsaat ikkunat tai laatat aiheuttavat jälkikaiuntaa, jolloin diskanttia on hyvä vaimentaa).

- Mukana toimitetaan sekä pyöreä että neliskulmainen suojaverkko (maalattavissa)
- Uniikki yksiosainen ja kehyksetön runkorakenne- Kehitetty Focalin tutkimuskeskuksessa Ranskassa- Sopii sekä katto- että seinäasennukseen
- Soveltuu myös kosteisiin olosuhteisiin

100 ICW6 voidaan asentaa kaikkialle kompaktin muotoilun ansiosta. 100-sarja tuo helposti odottamatonta musikaalisuutta kotiisi. Anna itsesi yllättyä tämän edullisen kaiuttimen tekniikasta, tehokkaasta suunnittelusta ja täydellisistä ominaisuuksista, jotka varmistavat helpon käytettävyyden ja säväyttävän äänenlaadun.

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart