Focal

Focal 100 ICW8 Asennuskaiutin

299 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Focal 100 ICW8 on rakenteisiin upotettava kaiutin, joka on kehitetty vastaamaan kaikkiin kotikuuntelijan toiveisiin.

Tuotetiedot

Cart

8-tuumainen bassoelementti varmistaa täyteläisen toiston, ja maltillisen impedanssin ansiosta kaiutin soveltuu kytkettäväksi minkä tahansa perinteisen stereo- tai kotiteatterivahvistimen kaiutinantoihin.

Tässä koaksiaalikaiuttimessa on uusi alumiininen diskanttielementti, joka on kompaktimpi, mikä parantaa äänen hajontaa sivusuuntiin. Se on myös varustettu uudella Polyglass-kartiolla (8” – 21 cm). Kaiuttimen toteutus, mukaan lukien uusittu jakosuodin, parantaa ja tasapainottaa keskiakselin ulkopuolista äänikenttää - näin musiikki kuulostaa hyvältä kaikkialla kuuntelutilassa.

Mahdollinen esiasennussarja ja palosuojakotelo myydään erikseen, mutta niin sanotussa normaaliasennuksessa nämä eivät ole välttämättömiä.

Asennuksen helppous oli tärkeä kriteeri 100-sarjan suunnittelussa. Kolme kiinnityskorvaketta, joissa on optimoidut kiinnityslaipat, takaavat nopean ja tukevan asennuksen. Ruuvijärjestelmä estää ruuvien putoamisen asennettaessa ja purettaessa. Asennusaika lyhenee minimiin. 100-sarjan tuotteissa on matala asennussyvyys, mikä helpottaa asennusta huomattavasti.

100 ICW8 sisältää kolmiasentoisen kytkimen (-3dB, 0 dB, +3 dB), jolla korkeiden taajuuksien voimakkuutta voidaan säätää akustisen ympäristön mukaan (esimerkiksi runsaat ikkunat tai laatat aiheuttavat jälkikaiuntaa, jolloin diskanttia on hyvä vaimentaa).

- Mukana toimitetaan sekä pyöreä että neliskulmainen suojaverkko (maalattavissa)
- Suunniteltu Ranskassa
- Sopii sekä katto- että seinäasennukseen
- Kiinnikkeet mahdolllistavat asennuksen 8 - 40 mm paksuun levyyn

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart