Focal

Focal 100 IW6 Asennuskaiutin

239 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Focal 100 IW6, seinään upotettava kaiutin, on kehitetty vastaamaan kotikuuntelijan toiveisiin hämmästyttävällä suunnittelulla ja äänenlaadulla.

Tuotetiedot

Cart

100 IW6 on täydellinen valinta pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin. Laadukkailla elementeillä ja jakosuotimella toteutetun kokonaisuuden ansiosta äänestä ei tarvitse tinkiä esimerkiksi makuuhuoneessa, keittiössä, eteisessä tai edes kosteassa ympäristössä, kuten kylpyhuoneessa. Helppo impedanssi ja suuri herkkyys takaavat erinomaisen äänen mihin tahansa perinteiseen stereo- tai kotiteatterivahvistimeen liitettynä.

Uusi alumiininen diskanttielementti on kompaktimpi ja suorituskykyisempi, mikä parantaa äänen hajontaa sivusuuntiin. Keskiääni-bassoelementti on uutta Polyglass-kartioista mallia (16.5 cm). Kaiuttimen toteutus mahdollistaa laajan keskiakselin ulkopuolisen äänikentän vähentäen liiallista pistemäisyyttä.

Mahdollinen esiasennussarja ja palosuojakotelo myydään erikseen, mutta tyypillisessä asennuksessa nämä ovat harvoin tarpeen.

100 IW6 sisältää kolmiasentoiset kytkimet (-3/0/+3 dB diskantille, -2/0/+2 dB keskialueelle), joilla äänen tasapainoa voidaan säätää akustisen ympäristön mukaan (esimerkiksi runsaat ikkunat tai laatat aiheuttavat jälkikaiuntaa, jolloin diskanttia on hyvä vaimentaa).

- Mukana toimitetaan neliskulmainen suojaverkko (maalattavissa)
- Uniikki yksiosainen ja kehyksetön runkorakenne
- Kuusi tukevaa kiinnityskorvaketta
- Kehitetty Focalin tutkimuskeskuksessa Ranskassa- Soveltuu myös kosteisiin olosuhteisiin

100 IW6 voidaan asentaa kaikkialle kompaktin muotoilun ansiosta. 100-sarja tuo helposti odottamatonta musikaalisuutta kotiisi. Anna itsesi yllättyä tämän edullisen kaiuttimen tekniikasta, tehokkaasta suunnittelusta ja täydellisistä ominaisuuksista, jotka varmistavat helpon käytettävyyden ja säväyttävän äänenlaadun.

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart