Focal

Focal 300 ICLCR5 kattoasennuskaiutin

899 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.

Tämä kattoon asennettava kaiutin sopii erinomaisesti myös avoimiin tiloihin, joissa ei ole lähellä olevaa takaseinää.

Kaiutin on optimaalinen valinta erityisesti viiteen käyttökohteeseen: vasen etukanava, keskikanava tai oikea etukanava, vasen takakanava ja oikea takakanava.

Tuotetiedot

Cart

Focal 300 ICLCR5 -kattokaiutin on valmistettu Ranskassa. Tämä LCR-kaiutin (Left, Center, Right) on ihanteellinen poikkeuksellisen kotiteatterijärjestelmän rakentamiseen.

Focalin kuuluisa Flax-kartioinen basso-keskiääni ja käänteisellä kuvulla varustettu diskantti takaavat erinomaisen äänenlaadun. Basso on hallittu ja artikuloitu. Flax-pellavakartiot tuottavat selkeän ja luonnollisen äänen, joka on ihanteellinen myös elokuvadialogin elävään toistoon. Korkeiden äänien toisto on poikkeuksellisen tarkkaa ja rasittamatonta. Suuri herkkyys varmistaa yhteensopivuuden kaikkien vahvistimien kanssa.

Horisontaalisesti suunnattavan keskiäänen ja diskantin asennuslevyn ansiosta voit keskittää äänen kuuntelupisteeseen. Keski- ja diskanttiäänen tasot ovat säädettävissä, jotta kaiutin on täydellisesti sovitettavissa akustiseen ympäristöön. Tukeva kotelointi takaa saman korkean suorituskyvyn riippumatta siitä, millaiseen kattorakenteeseen kaiutin asennetaan.

Asennus on helppoa ja nopeaa patentoidun EQI-järjestelmän ansiosta (Easy Quick Install). ICLCR5 täyttää myös olennaiset visuaaliset ja asennustekniset vaatimukset upeasti: kehyksetön runko, magneettiset säleiköt, värinöitä estävä vaimennus...

Asennusta entisestään helpottava esiasennussarja myydään erikseen.

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart