Focal

Focal 300 ICW4 asennuskaiutin

329 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Focal 300 ICW4 on seinään tai kattoon asennettava kaiutin, joka sulautuu täydellisesti sisustukseen.

Tuotetiedot

Cart

Sopii erinomaisesti stereoäänen kuunteluun tai suosikkielokuviesi ääniraidoista nauttimiseen osana kotiteatterijärjestelmää. Näiden kaiuttimien luonnollisen ja elävän keskiäänialueen ansiosta ne tuovat laulajien äänen ja elokuvadialogin herkullisella tavalla esiin.

300 ICW4 asennuskaiutin on 300-sarjan pienin malli, joten se häviää lähes täydellisesti näkyvistä - varsinkin, jos maalaat magneettikiinnitteisen etumaskin seinän tai katon väriin.

Kaiutin koostuu 4 tuuman (10 cm) basso-keskiäänelementistä, jossa on pellavakartio, ja alumiini-/magnesiumseoksesta valmistetusta käänteiskupudiskantista. Focalin eksklusiivinen Flax-teknologia perustuu pellavapohjaiseen ekotekstiiliin. Flax-kartio muodostuu kahden lasikuitukerroksen väliin istutetusta pellavakuidusta. Yhdistelmä tekee kartiosta erittäin jäykän samalla, kun rakenteen keveys tekee elementistä uskomattoman nopealiikkeisen ja tarkasti signaaliin reagoivan.

Asennusta entisestään helpottava ja seinälevyä tukevoittava esiasennussarja myydään erikseen, mutta se ei ole välttämätön. Magneettikiinnitteinen etumaski (mukana sekä pyöreä että neliskulmainen versio) napsahtaa paikalleen kauttaaltaan tukevasti, ja runkoon integroidut vaimennuskumit pitävät resonanssit loitolla.

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart