Focal

Focal Elegia Suljetut Sankakuulokkeet

899 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.

Nauti uskomattomasta kuuntelukokemuksesta täydellisessä yksityisyydessä ilman huolta siitä, että meluisa ympäristö häiritsee nautintoasi: tämän lupauksen Elegia on antanut ja pitää.


Tuotetiedot

Cart

Näissä korkealuokkaisissa ja mukavissa korvan ympärille asettuvissa kuulokkeissa olemme yhdistäneet taidokkaita teknologioitamme, jotka on kehitetty työpajassamme Ranskassa. Elegia sisältää uuden sukupolven eksklusiiviset täyskaistaelementit, jotka pystyvät toimimaan pienessä tilavuudessa ja takaavat samalla poikkeuksellisen dynamiikan ja tarkimman mahdollisen äänentoiston. Olipa kyse sitten elementin "moottorista", kehyksettömästä kuparikelasta, erityisestä 110 mikronin reunuksesta tai M-muotoisesta käänteisestä kartiosta, Elegian elementit ovat innovaation ilotulitusta, joka on omistettu äänen puhtaudelle. Ja kun nämä kuulokkeet liitetään laadukkaisiin kannettaviin audiosoittimiin tai DA-muuntimiin, ne ovat uskomattoman suorituskykyiset. Olematon särö, erinomainen äänieristys: äänen luonnollisuus ja realistisuus on hämmästyttävää heti ensimmäisistä sekunneista lähtien.


KESTÄVÄ RAKENNE

Alumiiniset haarukat, jämäkkä kaapeli ja laadukkaat materiaalit varmistavat kuunteluilon vuosiksi.


UNIIKIT ELEMENTIT

Elegia on varustettu uuden sukupolven elektrodynaamisilla elementeillä, jotka tarjoavat suuren liikkuvuuden, joka on äärimmäisen dynaamisen äänentoiston ytimessä, sekä lineaarisen ja laajennetun 23 kHz:iin ulottuvan taajuusvasteen. Uuden NBR-reunuksen geometria takaa kevyen liikkuvan massan, joka on aina hallinnassa myös matalimmilla taajuuksilla ja suurimmilla äänenvoimakkuuksilla. Äänentoisto on uskomattoman tarkkaa. "M"-muotoisen käänteisen kartion ja suuremman säteilypinnan ansiosta kuuntelu on vaikuttava kokemus.

ERINOMAINEN ERISTYS

Elementin ahtaminen pieneen tilavuuteen tekee siitä erittäin herkän ympäristölleen. Insinööriemme 40 vuoden asiantuntemus ja tietotaito johtivat erityisratkaisuihin hengitysaukkojen osalta, jotta taajuusvaste ei rajoitu matalalla alueella ja jotta ilmavirtausta voidaan hallita asianmukaisesti. Elegia ei omaa resonansseja, jotka häiritsisivät kuuntelukokemusta. Suljetut korvatyynyt täydentävät erinomaisen äänieristyksen.


MUKAVUUTTA JA ELEGANSSIA

Elegia-kuulokkeiden hyvin muotoiltu panta mukautuu täydellisesti päähän ja tarjoaa optimaalisen pidon liikkeellä oloa varten. Kuulokkeiden mukavuuteen vaikuttavat merkittävästi 20 mm:n memory foam -sisustaiset mikrokuituiset korvatyynyt ja käyttäjän kasvojen muotoon mukautuva panta. Kuulokkeet ovat lisäksi erittäin hyvännäköiset: jalot materiaalit, kuten nahka, massiivinen alumiini ja mikrokuitu, viimeistelevät Elegian täydellisesti.

Tekniset tiedot

Cart