Focal

Focal On Wall 301 seinä-/jalustakaiutin

999 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Ranskassa Focalin ateljeissa valmistettu On Wall 301 on ensisijaisesti seinälle asennettava kaiutin, joka täyttää kaikki kotiteatteri- ja stereokuuntelutarpeet.

Tuotetiedot

Cart

On Wall 301 on tyylikkäästi muotoiltu, ohut ja kompakti, mutta tuottaa erittäin tarkkaa ja yksityiskohtaista ääntä kahden pellavakartioisen Flax-basso-keskiäänielementtinsä ansiosta. On Wall 301 on saatavana valkoisena kiiltävänä tai mustana satiinipintaisena, ja se on helppo kiinnittää seinään (seinäasennustarvikkeet sisältyvät toimitukseen) tai asettaa jalustalle (lisävaruste).Täydellisen Focal-järjestelmän luomiseksi tämä kaiutin on ihanteellinen kumppani 300-sarjan asennuskaiuttimien kanssa, ja se toimii myös Dôme Flax- sekä Aria- ja Kanta-tuotteiden kanssa ilman kompromisseja.

Flax-kartio on Focalin Ranskassa valmistamaa teknologiaa, jota ei muualta saa. 4 tuuman (100 mm) basso-keskiääniset tuottavat luonnollista, erottelukyistä ja kiinnostavaa ääntä. Bassorefleksivirityksen ansiosta basso toistuu voimakkaana ja vaikuttavana.
Alumiinista ja magnesiumista valmistettu 1" (25 mm) TNF-diskantti, joka on myös valmistettu Ranskassa, tuottaa hienostuneen ja kristallinkirkkaan diskanttitoiston. Käänteisen kalotin akustiset ominaisuudet ja erittäin alhainen suuntaavuus tekevät siitä huomattavasti perinteisiä elementtejä suorituskykyisemmän, mikä takaa uskomattoman vakaan äänikentän. Tämän ansiosta kuuntelupaikka on vähemmän kriittinen - kaiuttimet kuulostavat hyvältä laajalla alueella huoneessa.

Mieleisesi kokonaisuus
Kaksi kaiutinta television kummallakin puolella seinään kiinnitettynä, kolmas kaiutin vaaka-asennossa television alla, kaksi kaiutinta jalustalla.. monta tapaa, mutta aina hieno ja laadukas lopputulos. Moderni muotoilu, viistetty profiili, magneettinen säleikkö ja käännettävä logo: kaiutin on kaikissa tilanteissa ilo silmälle.

Parhaita paloja
- Täynnä innovatiivista tekniikkaa, joka parantaa äänenlaatua

- Poikkeuksellisen korkeatasoiset elementit on suunniteltu ja valmistetaan Focalin omalla tehtaalla Ranskassa

- Suuri ja vaikuttava ääni, livetasoinen musiikkielämys

- Korkea herkkyys - sopii kaikille vahvistimille

- Erittäin laadukas rakenne ja viimeistely

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart