Focal

Focal Radiance Bentley Suljetut Sankakuulokkeet

1 299 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.

Focal for Bentley Radiance -huippukuulokkeet ovat Ranskassa valmistettu erikoispainos Focalin, Naim Audion ja luksusautovalmistaja Bentley Motorsin yhteistyön kunniaksi.

Tuotetiedot

Cart

Kyseisten merkkien insinööri- ja suunnittelutiimit ovat työskennelleet yhdessä kehittääkseen nämä ainutlaatuiset kuulokkeet, ja valinneet niihin laadukkaita materiaaleja, kuten täysnahkaa ja vankkaa alumiinia. Autenttisen hienostunutta Bentleyn tunnelmaa tuo kuparipinnoitus ja timanttikuviointi.Näissä suljetuissa kuulokkeissa on yhdistelmä Focalin ainutlaatuisia teknologioita, kuten elementtien Alumiini/Magnesium "M"-profiilin kartio. Ensimmäiset sekunnit kuuntelusta paljastavat hämmästyttävän luonnollisen äänen. Radiance tarjoaa täydellisen nautinnon hifikuuntelusta yhdistettynä vertaansa vailla olevaan mukavuuteen ja tyylikkyyteen. Jokainen yksityiskohta on huomioitu, mikä tekee näistä kuulokkeista keräilyharvinaisuuden, jota voit käyttää kotona tai ottaa mukaasi, minne ikinä menetkin.


PALJON ENEMMÄN KUIN PELKÄT KUULOKKEET

Radiance esittelee poikkeuksellisen harkitun ja tyylikkään estetiikan. Kuparipintainen viimeistely on suora viittaus Bentley Mulliner Bacalarin muotoiluun, joka puolestaan on saanut inspiraationsa EXP 100 GT -sähkökonseptiauton DNA:sta. Korvapannan sisäpuolella, korvakuppien ulkopuolella ja kaapeleissa oleva kuvio on saanut inspiraationsa Bentleyn istuinten ikonisesta timanttitikkauksesta.

KESTÄVÄ RAKENNE

Alumiiniset haarukat, jämäkkä kaapeli ja laadukkaat materiaalit varmistavat kuunteluilon vuosiksi.


MUKAVUUS JA ÄÄNIERISTYS

Radiance tarjoaa korkean käyttömukavuuden, sillä sen alumiinihaarukoilla jatkettu panta mukautuu täydellisesti päähän, kun taas Pittards-nahkaiset korvatyynyt ovat erittäin mukavat. Erityistä huomiota on kiinnitetty kuppien hengitysaukkoihin, jotka ohjaavat ilmavirtaa ja takaavat erinomaisen äänieristyksen. Vähemmän säröä ja ulkoisia häiriötekijöistä: kuuntelu on puhdasta nautintoa.

Tekniset tiedot

Cart