Focal

Focal Sib Evo 5.1 kaiutinjärjestelmä

1 299 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Sib Evo 5.1 -kotiteatterikaiutinpaketti tuo stereomusiikin parhaat puolet esiin ja herättää huikeita tuntemuksia elokuvia katsellessasi.

Tuotetiedot

Cart

Satelliittikaiuttimien teho on pieneen kokoonsa nähden erittäin vaikuttava. Ääniraita toistuu uskollisesti musiikin, dialogin ja toiminnan saavuttaessa hurjan intensiteetin. Löydät varmasti ihanteellisen ratkaisun kodin täydelliseen äänentoistoon, joka on sekä tyylikäs että yhtenäinen. Yhdistettynä Cub Evo -subwooferiin, kyseessä on melkoinen vallankumous esimerkiksi soundbarien äänentoistoon verrattuna! Tämä paketti sopii erinomaisesti huoneisiin, joiden koko on noin 10 - 50m2, ja se sulautuu upeasti sisustukseen. Kaiuttimille saatavilla lisävarusteena lattiajalustat.

Sib & Co on ollut referenssi kotiteatterimarkkinoilla jo vuodesta 2002! Tämä uusin Sib Evo -painos täydentää ensimmäistä: nämä kaksi järjestelmää ovat täysin yhteensopivia. Suorituskykyä on parannettu ja kokoa hieman kasvatettu. 5.1-paketti on erittäin yhtenäinen kokonaisuus, joka tarjoaa sinulle ennenkuulemattoman makeaa äänentoistoa näin tyylikkäästä järjestelmästä!

Sib Evo -satelliittikaiutin sisältää 5 tuuman Polyflex-elementin ja ¾-tuuman silkkikupudiskantin, jotka on integroitu suhteellisen suureen kotelotilavuuteen. Näin kaiuttimen taajuusvaste on yllättävän ulottuva. Cub Evo -subwoofer muistuttaa samoja suunnittelukoodeja kuin Hi-Fi-subwooferimme, vaikka kyseessä on "lifestyle-malli". Se on varustettu 8'' pitkäiskuisella elementillä ja 200 W:n D-luokan vahvistimella, koteloituna tukevaan MDF-rakenteeseen.

Ominaisuuksia
- Futuristinen ja tyylikäs muotoilu
- Helppo asentaa
- Painonappiliitäntä, jonka avulla kaiutinjohtojen kytkeminen on helppoa
- 5.1-paketin mukana toimitetaan kaksi seinäkiinnikettä
- Kallistuskulmaa voi säätää +/- 5 astetta

Lattiajalusta saatavilla lisävarusteena.

Tekniset tiedot

Cart