Focal

Focal Sopra N°2 Lattiakaiutin

8 499 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.

Sopra N°2 avasi selvästi uuden aikakauden "Premium High-End" -kaiuttimissa ottamalla huomioon uudet suorituskykykriteerit.

Kompakti, moderni, puhdas muotoilu, uniikki luonne... kaikki nämä ovat olennaisia tekijöitä, jotka takaavat täydellisen integroitumisen sisustukseen.


Tuotetiedot

Cart

Focal Sopra on lunastanut paikkansa yhtenä kaikkien aikojen arvostetuimmista ja suosituimmista High-End-kaiutinmallistoista. Se on vaikuttava yhdistelmä Focalin muotoilullista näkemystä, kompaktia kokoa, sekä ihokarvoja kutittelevaa dynamiikkaa ja harmonista rikkautta.

Sopra N°2 avasi selvästi uuden aikakauden "Premium High-End" -kaiuttimissa ottamalla huomioon uudet suorituskykykriteerit. Kompakti, moderni, puhdas muotoilu, uniikki luonne... kaikki nämä ovat olennaisia tekijöitä, jotka takaavat täydellisen integroitumisen sisustukseen.

Sopra N°2 ylittää läpinäkyvällä toistollaan kompaktien lattiakauttimien tyypilliset haasteet. Kaiutin on varustettu Focalin kaikkien aikojen parhaalla keskiäänielementillä, jossa on NIC (Neutral Inductance Circuit) ja TMD® (Tuned Mass Damper) -teknologiat. Moderni ja puhdas muotoilu sekä uniikki luonne takaavat täydellisen integroitumisen kodin sisustukseen. Sopra N°2 sopii ihanteellisesti noin 30m²:n kokoiseen huoneeseen, mutta se pärjää upeasti myös suuremmassa, jopa 70m²:n kokoisessa tilassa.

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart