Genelec

Genelec 7382A SAM -SUBWOOFER

13 855,76 €
Saatavilla heti
Toimitusaika Toimitusaika 0-3 arkipäivää
-
1
+

Viiteentoista hertsiin ulottuvalla toistollaan ja 130 desibelin äänenpaineellaan 7382 on Genelecin kaikkien aikojen suorituskykyisin subwoofer.

Tuotetiedot

Cart

Täysin optimoitu bassohallinta

Täysin optimointu kuuntelu Genelecin Smart Active Monitor (SAM™) -tuoteperheen jäsenenä 7382 hyödyntää Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -tietokoneohjelman monipuolisia ominaisuuksia. Subwooferin käyttöönotto, integrointi muuhun kaiutinjärjestelmään ja kalibrointi tapahtuvat vaivattomasti ja täsmällisesti GLM:n avulla, riippumatta järjestelmän laajuudesta. GLM toimii myös kaiutinjärjestelmän hallintatyökaluna Mac- tai PC-ympäristöissä. Sen avulla voit asettaa kuunteluvolyymin yleisten tuotantostandardien mukaiseksi, vaihtaa joustavasti ääniformaatteja, kaiutinyhdistelmiä ja optimoituja kuuntelualueita – monista muista hyödyllisistä ominaisuuksista puhumattakaan.


Voimaa ja joustavuutta

7382 sopii äänitysstudioihin, elokuvaäänen miksaukseen, masterointiin, jälkituotantoon, elektronisen musiikin toistoon ja korkeatasoisiin kotiteattereihin. Tarkan kalibroitavuutensa ja bassonhallintansa ansiosta se on helppo integroida erilaisiin järjestelmiin klassisesta stereosta yli 40 kaiuttimen immersiivisiin äänijärjestelmiin. 7382 on varustettu kolmella viidentoista tuuman elementillä, joita käyttää tehokas D-luokan vahvistin. Suora refleksiputki kulkee kotelon takaseinää pitkin, joten virtausäänet ja särö on saatu minimoitua. Tämä yhdistelmä takaa tarkan ja vääristymättömän toiston suurillakin äänenpainetasoilla aina alimpiin taajuuksiin asti.

Tekniset tiedot

Cart