Genelec

Genelec G Two (B) Aktiivikaiutin

587 €515 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

Genelec G Two on pienikokoinen ja tyylikäs aktiivikaiutin, jossa koon ja suorituskyvyn suhde on viety aivan uudelle tasolle. Kokonaisuuden kruunaa upeasti muotoiltu kotelo. G Two sopii pieniin tiloihin niin musiikin kuunteluun, kuin parantamaan television äänentoistoa. Voit helposti lisätä bassoa G Two kaiuttimiin F One tai F Two subwooferilla. 

Tuotetiedot

Cart

Yhdistettynä Genelec F One -alabassokaiuttimeen stereojärjestelmässä tai Genelec F Two -alabassokaiuttimeen monikanavajärjestelmässä, G Two tuottaa erinomaisen kuunteluelämyksen.

G Two on pieni mutta tehokas aktiivikaiutin. Se soveltuu erinomaisesti musiikinkuunteluun, TV-äänentoistoon, pieniin kotiteatterijärjestelmiin ja tietokoneen kanssa käytettäväksi. Se toistaa tarkasti kaiken audiolähdemateriaalin yksityiskohdat ja nyanssit.

Genelec yrityksenä

Genelec on innovatiivinen ja kestävän kehityksen periaatteita noudattava yritys, joka on rakennettu kunnioitukselle ja intohimolle totuudenmukaisen äänen suhteen. Täältä löydät yrityksemme historian, arvomme ja sen, mikä saa meidät syttymään.

Perintö

Yrityksemme maailmankuva perustuu visioomme, missioomme ja arvoihimme.

Yrityksen syntymästä lähtien Genelec on luonut työkaluja äänen tarkkailuun audioalan ammattilaisille, ja tämä on missiomme ydin. Tarkoituksenamme on kuunnella asiakkaitamme, ymmärtää heidän ongelmiansa ja ratkaista niitä yhteistyössä heidän kanssaan.

Meillä on pitkät perinteet tutkimuksessa ja uusien ratkaisuiden ja teknologioiden kehittämisessä maailman vaativimmille asiakkaille. Genelecille on tärkeää rakentaa pitkäaikaisia, syvään luottamukseen perustuvia suhteita asiakkaidemme, kumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Ratkaisujemme laatu on aina ollut meille erittäin tärkeää, ja siksi ne kestävät vuosikymmeniä. Pystymme edelleen huoltamaan vanhimpiakin mallejamme varmistaen, että ne toimivat ja tuovat käyttäjilleen iloa vielä vuosia.

Tekniset tiedot

Cart