Marantz

Marantz Cinema 50 9.2 AV-vahvistin

1 999 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Marantz Cinema 50 on täysiverinen 9.2 AV-vahvistin langattomilla ominaisuuksilla. Cinema 50 kuuluu uuteen moderniin Marantz Cinema-sarjaan ja sen suorituskyky on alansa parasta, ja ominaisuudet monipuolisia.

Tuotetiedot

Cart

Saavuta paras mahdollinen ääni.

Dirac Live on ammattimainen huonekorjausratkaisu joka mahdollistaa äänenkuvasi kustomoinnin ja vähentää ei haluttuja vaikutuksia ääneen. Dirac Live on nyt päivitettävissä CINEMA 50.

DIRAC LIVE

Marantz CINEMA sarjan tuotteen ovat premium kotiteattereiden perusta. Ajattomalla tyylillä muotoiltu ja vuosikymmenien kokemuksen perusteella suunniteltu tuottamaan äärimmäsitä suorituskykyä.

Ylivertaisuus alkaa suorituskyvystä

Verraton suorityskyky

Immersiivinen äänikuva, lämmin ja täyteläinen ääni sekä luonnollinen dynamiikka ovat tunnusomaisia yksityiskohtia legendaarisessa Marantz-saundissa.

Tekniikaltaan numero yksi

CINEMA 50 tulvii uusimpia immersiivisiä audioformaatteja kuten 8K video, huonekorjaus, striimaus sekä muita teknologioita helpottamaan ja nostamaan nautintosi uudelle tasolle.

Ainutlaatuinen muotoilu

Moderni lähestymistapa ajattomaan tyyliin. CINEMA 50 vahvistimessa on ikoninen Marantz Porthole, symmetrinen rakenne sekä etupanelin napit ovat tyylikkäästi piilossa.

Tekniset tiedot

Cart