Meze Audio

Meze Audio Empyrean II Kuulokkeet

2 999 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

Kauan odotettu Empyrean II -revisio on edistysaskel pitkään menestyneestä Meze Audion avoimesta kuulokemallista. Laajapinta-alainen Rinaro Isoplanar® -kalvo, CNC-koneistettu runko, sekä lyömätön mukavuus kahdella pehmusteparilla takaavat jokaisen kuuntelijan tarpeet. Kuulokkeissa tulee mukana kupari- tai hopeoitu-kaapeli haluamallasi liittimellä.

Tuotetiedot

Cart

TAIDE KOHTAA KÄSITYÖTAIDON

“As good as the initial design looked, the headphones we thought were final proved to be fragile. The aluminum grill wasn’t turning out that great, there was an unexpected structural failure, and we were changing the colors almost daily, struggling to decide upon the perfect combination. A lot of determination, a few more iterations and we finally nailed it – Empyrean II.”

– Vladimir Brezovszki, Tuotesuunnittelija

MEZE X RINARO

Empyrean II ilmentää kahden intohimoisen yrityksen hedelmällistä yhteistyötä, jossa on lähdetty ennakkoluulottomasti tutkimaan audiotekniikan uusia mahdollisuuksia. Insinööritiimimme on mestarillisesti valjastanut Rinaron Isodynamic Hybrid Array -elementin voiman saavuttaakseen uuden äänenlaadullisen tason. Vuosien tutkimus- ja kehitystyön tuloksena Empyrean II antaa sinulle mahdollisuuden kokea enemmän siitä, mitä rakastat:Enemmän selkeyttäEnemmän syvyyttäEnemmän hauskuuttaTavoitteena oli parantaa kuulokkeiden kykyä toistaa hienoja yksityiskohtia ja saada aikaan neutraalimpi äänikuva, mutta samalla säilyttää alkuperäisen Empyreanin rasittamaton ja helposti kuunneltava luonne.Käyttämällä nerokkaita viritysmenetelmiä löysimme uusia mahdollisuuksia äänentoiston resoluution ja yksityiskohtien suhteen. Myös elementin sisällä olevan kalvon luotettavuutta ja kestävyyttä parannettiin entisestään, mikä takaa poikkeuksellisen suorituskyvyn myös haastavissa akustisissa ympäristöissä.

ISODYNAMIC HYBRID ARRAY© -ELEMENTIN ARKKITEHTUURI

Isodynaamisessa hybridielementissä yhdistyvät edestakaiset ja spiraalin muotoiset puhekelat samassa elementissä, jolloin ääni voidaan kohdistaa tarkemmin korvan luonnollisten ominaisuuksien ehdoilla. Tekniikka on patentoitu Yhdysvalloissa, EU:ssa ja Kiinassa.

TARKKA TOISTO

Harmoninen kokonaissärö on alle 0,1 % koko taajuusalueella.

KEVEYS

Entistäkin kevyemmät osat mahdollistavat tarkan toiston ja pitkäkestoiset kuuntelusessiot.

ERGONOMINEN MUOTO

Ergonomisesti muotoiltu elementti, jossa on suurempi aktiivinen pinta-ala.

ERITTÄIN KORKEA RESOLUUTIO

Taajuusvaste ulottuu 110 kilohertsiin.

HYBRIDIMAGNEETTIJÄRJESTELMÄ

Symmetrisesti kalvon kummallekin puolelle sijoitetut neodyymimagneetit luovat tehokkaan isodynaamisen magneettikentän, jota tarvitaan elementin kalvon tasaiseen ja kokonaisvaltaiseen liikuttamiseen.

RINARO ISOPLANAR® -KALVO

Painoa vain 0,16 g, mutta aktiivinen pinta-ala on 4650 mm2.

RUNKO

Lasikuituvahvisteinen ABS-muovi mahdollistaa erittäin tarkasti työstetyn ja jäykän rungon.

ISOPLANAR®-KALVON ÄLYKÄS HALLINTA

Edestakainen puhekela, joka toistaa tehokkaammin matalampia taajuuksia, on sijoitettu elementin yläosaan. Spiraalikela taas on tehokkaampi keskialueen ja korkeiden taajuuksien toistossa, ja se on sijoitettu suoraan korvakäytävän kohdalle, jotta kuulon kannalta kaikkein kriittisimmät alueet toistuvat täydellä erottelukyvyllä.

ISOMAGNETIC® KORVAKUPIN JA KORVATYYNYN KYTKENTÄTEKNIIKKA

Rinaron Isomagnetic®-kytkentätekniikka tekee korvatyynyjen vaihtamisesta helppoa. Se hyödyntää elementin tuottamaa magneettikenttää korvakupin kiinnittämiseksi paikalleen, mutta samalla hajamagneettikenttää ohjataan takaisin elementtiin, mikä parantaa tehokkuutta.

SINUN MAKUSI, SINUN VALINTASI

Empyrean II:n mukana toimitetaan kaksi paria korvatyynyjä, jotka mahdollistavat äänen mukauttamisen. Vaihda Duo- ja Angled-korvatyynyjen välillä ja valitse oma preferenssisi.

DUO-KORVATYYNYT

Täysin uudet Duo-korvatyynyt on räätälöity erityisesti Empyrean II:een sopiviksi. Duo-korvatyynyt on valmistettu ensiluokkaisesta nahan ja Alcantaran sekoituksesta, ja ne tuovat Empyrean II:n tunnusomaiseen ääniprofiiliin nykyaikaisen ulottuvuuden. Kun nahka muodostaa pohjan ja Alcantara peittää loput, nämä korvatyynyt tuottavat harmonisen tasapainon, joka toimii upeasti kaikilla musiikkigenreillä.Tutkimme ja testasimme erilaisia materiaalisuhteita saadaksemme aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen: vaikuttava bassotoisto on nahan ansiota, ja Alcantara tuo mukanaan kaunista hienostuneisuutta ja avaraa tilantoistoa.

VIISTOTUT ALCANTARA-KORVATYYNYT

Alcantaralla päällystetystä pehmeästä vaahtomuovista valmistetut kulmikkaat korvatyynyt, joiden ritilässä on hieno suojaverkko, toistavat erinomaisesti tallenteiden monimutkaiset yksityiskohdat ja vivahteet. Viistottu muoto luo enemmän tilaa korvatyynyn sisälle, jolloin ääni on ilmavampi, basso on puhtaampi ja keskitaajuudet ovat paremmin läsnä. Yhdessä Empyrean II:n kanssa ne luovat yksityiskohtaisen, ilmavan ja tarkan kuuntelukokemuksen audiofiilikäyttöön.

RAJATON MUKAVUUS

Empyrean II:n avulla musiikkisi on keskipisteessä, mutta mukavuus on yhtä poikkeuksellista. Tämä kuuloke noudattaa Meze Audion korkeimpia mukavuusstandardeja, ja sen tarkoitusta varten suunniteltu rakenne minimoi painon ja paineen, joten se mukautuu välittömästi pääsi muotoon. Tämä ergonomian ja ensiluokkaisten materiaalien kiitetty synergia takaa muutakin kuin poikkeuksellisen äänen - sen ansiosta voit nauttia musiikista keskeytyksettä tuntikausia ilman epämukavuutta.

TÄYSIN HUOLLETTAVISSA

Uskomme tuotteiden luomiseen, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Empyrean II ei poikkea tästä: kuulokkeiden jokainen osa voidaan tarvittaessa purkaa ja huoltaa.


Tekniset tiedot

Cart