Onkyo

Onkyo TX-RZ50 M2 AV-viritinvahvistin

1 699 €1 469 €
Saatavilla heti
Toimitusaika Toimitusaika 0-3 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.

Onkyo TX-RZ50 M2 on monipuolinen 11.2 -kanavainen Av-vahvistin ja se sisältää uusimmat HDMI 2.1 tulot ja lähdöt. Vahvistin tukee uusimpia Dolby Atmos -formaatteja, sisäänrakennettuja streaming -palveluita (TIDAL, Deezer, TuneIn, ja Pandora) ja se on THX-sertifioitu. Vahvistin valittiin vuoden BEST BUY AV-vahvistimiksi 2023 -2034 EISA Awardseissa.

Tuotetiedot

Cart

MAAILMANLUOKAN 4K-PELIKOKEMUS 4K/120 mahdollistaa erittäin nopeiden liikkeiden UHD-kuvien olevan teräviä ja huippuluokkaisia; urheilu, toimintaelokuvat ja korkean suorituskyvyn pelaaminen hyötyvät merkittävästi. TX-RZ50 tukee korkeampaa suorituskykyä suoratoistolaitteista kuten uusimmasta Apple TV:stä.

ERILLINEN ZONE 2 HDMI-KYTKENTÄ Aseta erilaiset Ultra High-Definition-viihdeasetukset jopa 8K60-resoluutioon* kahteen eri huoneeseen Onkyo-vastaanottimestasi. Katsele elokuvaa kotiteatterissa, kun lapset katselavat piirrettyjä leikkihuoneessa.*

*8K60 on voimassa vain Zone 1:ssä/Zone 2 tuottaa vain 4K120-resoluution, kun käytetään kahta erillistä HDMI-lähdettä. THX-SERTIFIOITU Vuonna 1993 Onkyo oli ensimmäinen kuluttajien kotiteatterielektroniikkamerkki, joka sai THX-sertifikaatin. Lukuisien testien jälkeen ennen THX-sertifikaatin saamista: riippumatta siitä, mitä lähdettä käytetään, riippumatta monista rakennetuista ominaisuuksista vahvistin-viritin-yhdistelmässä, ei voi olla mitään lisättyä tai poistettua alkuperäisestä materiaalista. TX-RZ50 tarjoaa neljä erilaista THX-kuuntelutilaa: elokuva, pelaaminen, musiikki ja ympäröivä EX.

IMAX PARANNETTU TILA Tärkeä osa nykypäivän premium-kotiteatterikokemusta, tämä IMAX Enhanced -sertifioitu AVR toistaa IMAX-teattereiden immersiivisen äänen ja visuaalisen laadun mukavasti olohuoneessasi. Mahdollistamalla objektipohjaisen äänen tarkan sijoittamisen ja liikuttamisen 3D-tilassa yhdessä omaa algoritmia videolaadun optimoimiseksi käyttäen, koet elävän, elämänkaltaisen kokemuksen juuri niin kuin elokuvaohjaaja tarkoitti.

SISÄÄNRATKAISU MONIALUEISEEN SUORATOISTOON JA ÄÄNENOHJAUKSEEN Onkyo TX-RZ50 9.2-kanavainen THX®-sertifioitu AV-vastaanotin integroituu helposti olemassa olevaan älykotijärjestelmääsi, mukaan lukien Apple Airplay, Alexa, Google-sovellukset ja muut. Saat erittäin kyvykkään ja yhteensopivan verkkolaitteen, joka voi suoratoistaa suosikkejasi kotona haluamaasi paikkaan jopa 8K60-resoluutiolla.**

*Kolmannen osapuolen tekoälylaite tarvitaan äänikomentoja varten - myydään erikseen ***8K60 on voimassa vain Zone 1:ssä/Zone 2 tuottaa vain 4K120-resoluution, kun käytetään kahta erillistä HDMI-lähdettä.

TOIMII SONOS SERTIFIKOITU Tämä Onkyon vastaanotin voi liittyä olemassa olevaan Sonos Home Sound System -järjestelmääsi tai olla uuden alku vain yhdistämällä se Sonos Port -sovittimeen* Tämä Works With Sonos -sertifioitu AVR tarjoaa parhaan mahdollisen integraation Sonos-ekosysteemiin, heräten, vaihtaen syöttöjä ja toistaen haluamallasi äänenvoimakkuudella käyttäen Sonos-sovelluksen Sonos Volume-Pass Through -ominaisuutta*. TX-RZ50 voi toimia jopa kolmen Sonos Portin kanssa - yksi jokaiselle kolmelle itsenäiselle alueelle - kukin toistaen täysin eri suoratoistopalvelua Sonos Radion kautta.

*Sonos Port vaaditaan ja myydään erikseen.

SISÄÄNRATKAISUT SUORATOISTOPALVELUIHIN Pääsy Spotify®, TIDAL, Deezer, TuneIn ja Pandora® -palveluihin on sisäänrakennettu järjestelmään. Käytä omistettuja sovelluksia (jos saatavilla) tai ilmaista Onkyo Control Appia Applen ja Android-laitteille musiikin etsimiseen ja toistamiseen.

KAKSISUUNTAINEN BLUETOOTH Tämä Onkyo AVR voi lähettää ja vastaanottaa ääntä Bluetooth-langattoman teknologian avulla. Suoratoista laitteeltasi vastaanottimelle käyttäen SBC- tai AAC-koodekkeja tai siirrä ääntä, joka toistetaan vastaanottimen kautta, yhteensopiviin langattomiin kuulokkeisiin käyttäen SBC-, aptX™- tai aptX HD -koodekkeja, mukaan lukien 24-bittinen ääni aptX HD:n yli. Uuden sukupolven Bluetoothin parannetut tiedonsiirtoyhteydet takaavat selkeän ja luotettavan äänen toiston, jotta kuulet suosikkikappaleesi juuri niin kuin äänittäjä tarkoitti.