Yamaha

Yamaha MusicCast Vinyl 500 levysoitin

599 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.

Yamaha Vinyl 500 Wi-Fi levysoitin on MusicCast tuoteryhmään kuuluva uusi tulokas.

Nyt voit siirtää lempimusiikkisi mihin tahansa MusicCast yhteensopiviin laitteisiisi, langattomasti ja upealla äänenlaadulla.

Tuotetiedot

Cart

Nykyajan vaatimukset nostalgisessa laitteessa. Tutustu mullistavaan langattomaan levysoittimeen, joka on suunniteltu uuden sukupolven hifiharrastajille. Levysoittimen MusicCast-monihuonetoiminnon ansiosta levykokoelmasta voi nauttia kaikissa huoneissa.

  • Yhdistä laite langattomasti MusicCast-laitteisiin saumatonta kuuntelua varten
  • Suora äänivarsi tarjoaa puhtaan ja avoimen äänen
  • Hihnakäyttöinen levysoitin
  • Sisäänrakennetut musiikin suoratoistopalvelut
  • Sisäänrakennettu Wi-Fi sekä tuki 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n taajuusalueille

Pidätkö vinyylilevyistä mutta vihaat johtoja?

MusicCast VINYL 500 tuo vanhan ajan levysoittimen tähän päivään, yhdistä langattomasti MusicCast-kaiuttimiin ja muihin laitteisiin ja nauti levykokoelmastasi ilman laitteiden välisiä kaapeleita.

Vaivaton asennus ja saumaton yhteensopivuus

Yhdistä MusicCast VINYL 500 nykyiseen vahvistimeen (riippumatta onko levysoittimen esivahvistusta) tai lisää se nykyiseen MusicCast-kokoonpanoon.

Voit valita itsellesi mieluisimman tavan.

MusicCast VINYL 500, jossa on musiikin suoratoistopalvelut sekä AirPlay®- ja Bluetooth®-ominaisuudet sisäänrakennettuna, tarjoaa paljon enemmän kuin pelkkää vinyylilevyjen toistamista.

Koti täynnä musiikkia

Musiikki seuraa sinua huoneesta toiseen. MusicCast-monihuonetekniikan ansiosta voit jakaa ja kuunnella levykokoelmaasi kaikkialla kodissasi.

Voit välittää vinyylilevyjesi musiikin useisiin eri MusicCast-laitteisiin, kaiuttimista soundbareihin. MusicCast VINYL 500 on varustettu uusimmilla tekniikoilla ja ominaisuuksilla, jotka vievät musiikin kuuntelun seuraavalle tasolle.

Saatavilla on myös sovellus

Hallitse kuuntelumahdollisuuksia hienostuneella mutta helppokäyttöisellä MusicCast-sovelluksella, jonka ansiosta voit käyttää soittolistojasi intuitiivisesti eri huoneissa.

Mullistava ääni

Vie kuuntelukokemus uusiin ulottuvuuksiin. Tutustu MusicCast VINYL 500 -levysoittimeen.

Huolella suunniteltu MusicCast VINYL 500 tarjoaa tarkimman äänentoiston, jotta musiikki kuuluu sellaisena kuin se on tarkoitettu. Levysoittimessa on suora äänivarsi, joka tuottaa avoimen äänen, sekä hihnakäyttöinen moottori, joka minimoi värinästä johtuvat häiriöt.

Minimalistinen muotoilu

Älä anna yksinkertaisen muotoilun hämätä: MusicCast VINYL 500 sisältää runsaasti kehittyneitä ominaisuuksia, jotka eivät vie paljon tilaa.

Levysoittimen suunnittelussa on huomioitu sekä tarkoitus että muoto, jotta se sopisi kaikenlaisiin sisustuksiin ja mieltymyksiin.

Äänikomennot

Tämän päivän levysoittimeen kuuluu olennaisesti myös ääniohjaus.

Yhdistämällä laitteen Amazon Alexaan voit tutkia musiikkikirjastoasi vaivattomasti äänellä.

Tekniset tiedot

Cart