Focal

Focal Hadenys Avoimet Kuulokkeet

699 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

Hadenys -avorakenteiset kuulokkeet on suunniteltu erityisesti kotikuunteluun, jossa hyödynnetään Focal:in huipputeknologiaa. Hadenys yhdistää taitavasti modernin designin ja korkean laadun. Hadenys-kuulokkeissa on hyödynnetty Focalin ainutlaatuisia "M"-dome elementtejä, jotka takaavat lämpimän, syvän ja tarkan äänentoiston. Lisäksi Hadenys-kuulokkeet tarjoavat erinomaista mukavuutta ja vaikuttavaa suorituskykyä.

Tuotetiedot

Cart

Focal Hadenys avoimet sankakuulokkeet

Avoimet kuulokkeet erityisesti kotikuunteluun optimoituna, jotka tuovat Focalin teknologiat ja upean äänenlaadun kaikkien ulottuville. Hadenys yhdistää nykyaikaisen muotoilun ja Hi-Fi-laadun. Hadenys on varustettu Focalin uniikeilla elementeillä, jotka tuottavat lämpimän, syvän ja tarkan äänentoiston. Akustisen suorituskyvyn lisäksi Hadenys erottuu ihanalla mukavuudella ja vaikuttavalla estetiikalla.


Ranskalaista hienostuneisuutta

Ranskassa Focalin työpajoissa suunnitellut ja valmistetut 40 mm:n alumiini-/magnesium "M"-dome-elementit tuottavat puhdasta hifi-ääntä, joka on yksityiskohtaista ja dynaamista. Kevyen magnesium-haarukan ja rasittamattoman ääniprofiilin ansiosta nämä kuulokkeet sopivat erinomaisesti pitkiin kuuntelusessioihin. Muistivaahtoytimellä varustetut korvatyynyt lisäävät henkilökohtaista käyttömukavuutta.

Elegantti viimeistely

Hadenys on komeasti viimeistelty maanläheisillä ruskean sävyillä, jotka ovat sekä muodikkaita että ajattomia. Inspiraationa on käytetty hadeaanista aikakautta, jolloin maapallo muodostui noin 4,6 miljardia vuotta sitten. Hadenys edustaa paluuta luonnolliseen alkuperäämme.


Paranee käytössä

Nämä kuulokkeet tarvitsevat sisäänajoa saavuttaakseen täyden suorituskyvyn. Tämä tapahtuu luonnollisesti usean tunnin kuuntelun aikana. Jos haluat nopeuttaa prosessia, suosittelemme, että soitat kuulokkeita vähintään 24 tuntia suhteellisen suurella äänenvoimakkuudella ja runsaasti matalia taajuuksia sisältävillä kappaleilla. Tämä vetristää elementit ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kuulokkeiden upeasta suorituskyvystä.

Tekniset tiedot

Cart