Focal

Focal Clear MG Avoimet Sankakuulokkeet

1 499 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.

Clear Mg -kuulokkeissa yhdistyvät mukavuus, huippuluokan äänentoisto ja ainutlaatuinen estetiikka, jotka tarjoavat täydellisen kuuntelunautinnon.

Focalin insinöörit käyttivät peräti neljä vuotta näiden kuulokkeiden elementtien tutkimiseen ja kehittämiseen. Tulos? Sensaatiomainen äänentoisto.

Tuotetiedot

Cart

Clear Mg sisältää uutta elementtiteknologiaa, jossa magnesiumista valmistettu M-kupu luo entistäkin hienovaraisempaa ja tarkempaa ääntä. Erittäin avoimesti hengittävän rakenteen ansiosta musiikki pääsee täysin valloilleen, kuulostaen uskomattoman aidolta ja luonnolliselta. Hifi-äänenlaadun lisäksi Clear Mg -kuulokkeet erottuvat tyylikkään ja elegantin estetiikkansa ansiosta. Kastanjanvärinen, metallipintainen viimeistely sekä ensiluokkaiset materiaalit (nahka, alumiini, mikrokuitu) tekevät kuulokkeista todellisen design-esineen. Clear Mg -kuulokkeet toimitetaan kahden kaapelin ja sovitetun kantolaukun kanssa. Clear MG onkin kuuloke, joka kannattaa pitää mukana kotona ja matkalla.


ÄÄNI ENSIN

Clear Mg sisältää magnesiumista valmistetut M-dome-elementit. Magnesium on kevyttä ja sillä on erinomainen vaimennuskerroin, joka tarjoaa upeaa dynamiikkaa ja yksityiskohtia koko äänispektrillä säilyttäen samalla neutraalin ja tasapainoisen äänen. Korvakuppien sisällä oleva säleikkö on myös M-muotoinen, ja se noudattaa elementtien kaarevuutta, mikä takaa optimaalisen tarkkuuden ja korkeiden taajuuksien toiston.


ULKONÄKÖÄ JA NÄPPITUNTUMAA UNOHTAMATTA

Clear Mg -mallien ainutlaatuinen kastanjanvärinen metallipinta sekä korkealaatuiset materiaalit, kuten nahka, alumiini ja mikrokuitu, ovat huolellisesti viimeisteltyjä ja ainutlaatuisen tyylikkäitä. Rei'itetyt mikrokuituiset korvatyynyt ja korvakuppien hunajakennomaiset säleiköt lisäävät osaltaan tätä hienostunutta ulkoasua ja antavat niille lisää avoimuutta.

POIKKEUKSELLISTA MUKAVUUTTA

Kuuntelunautinto tarkoittaa myös mukavuutta. Focalin insinöörit ovat kiinnittäneet huomiota jokaiseen pieneen yksityiskohtaan. Tukevat alumiinihaarukat on muotoiltu niin, että ne myötäilevät kasvoja ja antavat saumattoman ilmeen. Aitoa nahkaa ja mikrokuitua sisältävä pääpanta noudattaa pehmeää kaarta pään ympärysmitasta riippumatta, jotta istuvuus on optimaalinen. Mikrokuituiset korvatyynyt ovat uskomattoman pehmeät; ne suorastaan hellivät korviasi.

Tekniset tiedot

Cart