Focal

Focal Kanta N°2 lattiakaiutinpari

9 498 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.

Ylläty Kantasta, erittäin omaperäisistä kaiuttimista, jotka yhdistävät sinut uudelleen musiikkiin.


Tuotetiedot

Cart

Kanta on täysin omistautunut akustiselle suorituskyvylle ja määrätietoisen lumoavalle estetiikalle: tätä on lyhyesti sanottuna Kantan DNA! Kolme vuotta kestänyt tutkimus- ja kehitystyö vei aikaa tämän mallin, Kanta No. 2:n, sarjan ensimmäisen mallin, luomiseen. Uusien materiaalien ja akustiseen suorituskykyyn tähtäävän muotoilunsa ansiosta Kanta omaa voimakkaan identiteettinsä, joka kumpuaa suoraan insinööriemme sydämestä.
Focal tarjoaa Kantassa ainutlaatuisen teknologioiden yhdistelmän: Berylliumin suvereeni suorituskyky uusimman sukupolven IAL3-tweeterissä ja pellavakartion tuoma aitous ja voima keskialue- ja bassoelementeissä. Tuloksena on tarkka, yksityiskohtainen ääni, joka on täynnä lämpöä ja musikaalisuutta. Kanta on uuden aikakauden alku heille, jotka rakastavat musiikkia...


Kotelo kuin taideteos

Kaikki on suunniteltu ja tehty luomaan akustista sulavuutta ja sävykkyyttä: etupaneelin ja kotelon materiaalien tiheys ja jäykkyys, pehmennetyt kulmat ja kaksinkertainen refleksiportitus. Etupaneeli on valmistettu uudesta materiaalista, joka omaa loistavat akustiset parametrit. Se on valettu yhdestä kappaleesta korkean tiheyden polymeeriä (HDP). Tämän materiaalin suorituskyky on erinomainen: se on 70 % tiheämpi kuin MDF, 15 % jäykempi ja tarjoaa 25 % enemmän vaimennusta. Yksiosainen etupaneeli eliminoi täysin äänen epäedullisen hajonnan. Kanta sisältää Power Flow -tekniikan, jossa on kaksi refleksiporttia, etu- ja takapuolella, estäen bassotoiston ahdistumista, ja tuomalla toistoon sekä yläbasson iskevyyttä että matalien taajuuksien ulottuvuutta.


Focalin insinöörit ovat samalla jalostaneet valmistajan "Focus Time" -konseptia, joka korjaa elementtien kohdistuksen ja aikaviiveet kuulijan korviin nähden. Kotelon takaosa on valmistettu yhdestä kappaleesta muotoon puristettua puuta. Metalliseoksesta valmistettu jalusta on massiivinen, mutta ilmeeltään tyylikkään kevyt. Piikeillä ja suojakupeilla varustettu jalusta tarjoaa suuren vakauden. Hienot yksityiskohdat lasipäällysteisellä yläosalla ja magneettisilla suojakankailla. Kun nämä poistetaan, alta paljastuu kaiuttimien laadukkaat Flax-pellavakartiot, jotka osaltaan tuovat Kanta-kaiuttimeen ainutlaatuista ilmettä.

Uusi diskantti, eikä säröstä tietoakaan

Focalin tutkimus tähtää vääristymien vähentämiseen kaikilla taajuusalueilla. Kantassa diskanttirekisteriä toistaa uusi puhdas Beryllium-elementti. Tässä IAL3-diskantissa yhdistyvät IAL- (Infinite Acoustic Loading) ja IHL- (Infinite Horn Loading) -ominaisuudet, jotka molemmat auttavat vaimentamaan jälkivärähtelyn ja särön.

Parhaita paloja

- Täynnä innovatiivista tekniikkaa, joka parantaa äänenlaatua

- Poikkeuksellisen korkeatasoiset elementit suunnitellaan ja valmistetaan Focalin omalla tehtaalla Ranskassa

- Suuri ja vaikuttava ääni, livetasoinen musiikkielämys

- Korkea herkkyys - sopii kaikille vahvistimille

- Erittäin laadukas rakenne ja viimeistely

Tekniset tiedot

Cart