Focal

Focal Sopra N°3 Lattiakaiutin

10 499 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.

Focal Sopra on lunastanut paikkansa yhtenä kaikkien aikojen arvostetuimmista ja suosituimmista High-End-kaiutinmallistoista.

 

Tuotetiedot

Cart

Focal Sopra on vaikuttava yhdistelmä Focalin muotoilullista näkemystä, kompaktia kokoa, sekä ihokarvoja kutittelevaa dynamiikkaa ja harmonista rikkautta.

Sopra N°3 on Sopra-malliston suurin ja vaikuttavin kaiutin, jossa yhdistyvät täydellisesti dynamiikka, tilan optimointi ja harmoninen rikkaus. Kahden 8¼" (21 cm) bassoelementin ansiosta Sopra 3 tarjoaa kontrolloidun, täyteläisen ja täydellisesti artikuloivan basson musiikin ystäville, jotka etsivät optimaalista suorituskykyä. Kohtuullisesta koostaan huolimatta Sopra 3 paljastaa täyden potentiaalinsa jopa 80 m2:n kokoisissa huoneissa.

Sopra N°3 ylittää läpinäkyvällä toistollaan kompaktien lattiakauttimien tyypilliset haasteet. Kaiutin on varustettu Focalin kaikkien aikojen parhaalla keskiäänielementillä, jossa on NIC (Neutral Inductance Circuit) ja TMD® (Tuned Mass Damper) -teknologiat. Moderni ja puhdas muotoilu sekä uniikki luonne takaavat täydellisen integroitumisen kodin sisustukseen.

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart