Focal

Focal Dome Flax satelliittikaiutin

359 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Focal on "uudelleenkeksinyt" rakastettavan Dome-kaiuttimen, minikokoisen Hi-Fi-kaiuttimen, joka omaa poikkeuksellisen suorituskyvyn.

Tuotetiedot

Cart

Dome on suunniteltu erityisten tekniikoiden avulla, jotta voit saada luonnollisen äänentoiston ilman, että kaiutin häiritsee asuintilaasi. Dome Flax onnistuukin kaikessa: hienostunut muotoilu, upeat materiaalit, "Made in France" ja 100 % lataus Focalin teknologioita arvostetuista ja tunnetuista isommista kaiuttimista.
Seinään, kattoon, tason päälle tai lattiatelineelle (lisävaruste) asennettuna Dome Flax istuu tyylikkäästi ja helposti parhaaseen paikkaan. Dome Flax tuottaa sulosointuja jopa 40m2 huoneessa, mutta luonnollisesti subwoofer on suositeltava jatkamaan toistoa alemmille taajuuksille.

Focal on valmistanut Flax-pellavakartioita Ranskassa vuodesta 2013 lähtien. Kartion akustinen suorituskyky on omaa luokkaansa. Korkealaatuista pellavakuitua ympäröi kaksi ohutta lasikuitukerrosta. Flax-kartioille on ominaista niiden poikkeuksellisen luonnollinen äänenväri, rikas toisto keskialueella ja nautinnollisen sävykäs ja kontrolloitu basso. Kuidun vaimennusominaisuudet ovat ensiluokkaisia ja valmiin kartion jäykkyys ihanteellinen. Pellava on kaksi kertaa kevyempää kuin lasikuitu, joten ääni on myös hengästyttävän nopea ja tarkka. Korkeiden taajuuksien toistosta huolehtii erinomaiseksi todettu alumiini-magnesium-elementti, joka on Focalin tapaan käännettyä tyyppiä loihtimaan tasapainoisempi säteilykuvio.

Parhaita paloja
- Täynnä innovatiivista tekniikkaa, joka parantaa äänenlaatua

- Poikkeuksellisen korkeatasoiset elementit on suunniteltu ja valmistetaan Focalin omalla tehtaalla Ranskassa

- Kaunis ulkonäkö ja viimeistely- Korkea herkkyys - sopii kaikille vahvistimille

- Erittäin laadukas rakenne

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart