Genelec

Genelec 1236A SAM Studiomonitori

99 999 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

Genelecin suorituskykyisin 1236 SAM™ -studiomonitori on nykyteknologian taidonnäyte.

Kolmitierakenteisessa kaiuttimessa yhdistyvät sekä moderni ja älykäs teknologia, että huippuluokan elektroakustinen suunnittelu.

Tuotetiedot

Cart


Hienostunutta voimaa

Voima ja hienostuneisuus yhdistyvät tässä monitorissa aivan poikkeuksellisella tavalla. 1236A tarjoaa erittäin tarkan stereokuvan mutta samalla laajan kuuntelu-alueen, joka tyydyttää vaativimpiakin kuulijoita suuremmissa tarkkailuhuoneissa. Voimaa, energiaa ja tarkkoja yksityiskohtia samassa paketissa.

Äärimmäistä hallittavuutta

Genelec 1236A SAM™ -studiomonitori ja sen yksilöllisesti kalibroitava RAM XL -vahvistinmoduuli ovat suunniteltu täyttämään äärimmäiset suorituskykyvaatimukset erittäin vaativissa äänitys- ja miksausympäristöissä. 1236A:ssa on erittäin suurikokoinen Directivity Control Waveguide (DCW ™) -suuntain, joka tuottaa erittäin tarkan äänikuvan sekä neutraalin äänenvärin kuunteluakselilla ja sivukentässä. Kaiutin upotetaan tyypillisesti rakenteeseen, jolloin pystytään välttämään epätoivottuja akustisia ilmiöitä. AutoCal™- ja Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -ohjausverkkoteknologioilla kaikki järjestelmän kaiuttimet voidaan säätää sopivaksi erilaisiin kuunteluympäristöihin sekä useisiin tarkkailupisteisiin. 1236A on alan paras ja modernein monitori suuriin tuotantoympäristöihin. Se soveltuu erinomaisesti sekä äänitysstudioille, että elokuvien ja monikanavaäänen jälkikäsittelyyn.

Tekniset tiedot

Cart