Genelec

Genelec 1237A SAM Studiomonitori

6 172 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

Genelec 1237A SAM™ -kolmitietarkkailukaiutimessa hyödynnetään AutoCal™- ja GLM™-ohjausverkkoteknologioita ja siinä on korkean hyötysuhteen D-luokkaiset tehovahvistimet. Vaikka 1237A on kehitetty studioihin ja ammattilaisten käyttöön palvelee se myös erinomaisena kaiuttimena omassa kodissa. GLM-kalibrointi mahdollistaa upean äänen myös tiloissa joissa on heikko akustiikka.

Tuotetiedot

Cart

1237A on ensiluokkainen monitorointiratkaisu studio- ja jälkikäsittelykäyttöön, digitaaliseen masterointiin sekä radio- ja TV-tarkkaamokäyttöön. kuten kaikki Genelec monitorit, 1237A tuottaa värittymättömän ja luonnollisen äänen myös korkeilla äänenpaineilla.

1237A:ssa yhdistyvät Genelecin 35 vuoden kokemus luotettavien kolmitiekaiuttimien suunnittelusta, sekä huippuluokan AutoCal™- ja Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -ohjausverkkoteknologiat. GLM-järjestelmässä jokaisen verkkoon kytketyn tarkkailukaiuttimen tasot, viivet ja taajuusvaste kalibroidaan automaattisesti kuunteluympäristöön. Tyypillisesti seinään upotettavassa 1237A-kaiuttimessa on suurikokoinen Directivity Control Waveguide (DCW ™) -suuntain, joka tuottaa selkeän äänikuvan ja erinomaisen tarkkuuden myös akustisesti haastavissa ympäristöissä.

Tekniset tiedot

Cart