Yamaha

Yamaha XDA-AMP5400RK monihuonepäätevahvistin

1 499 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Erityisesti koko kodin kattavien äänijärjestelmien kanssa integroitavaksi suunniteltu AMP-laite toimii Yamaha XDA-QS5400RK -laitteen apuvahvistimena kaiuttimen peittoalueen laajentamiseksi ja/tai toistotehojen lisäämiseksi.

Tuotetiedot

Cart
  • Toimii yhdessä Yamaha XDA-QS5400RK -laitteen kanssa ja laajentaa kaiuttimien peittoaluetta mukautetuissa ja integroiduissa monihuonejärjestelmissä
  • Kahdeksan kanavaa huipputason Class D -vahvistusta, silloitusmahdollisuus ja 4 ohmin yhteensopivuus sekä ainutlaatuinen maasilmukan huminaa ehkäisevä piirimuotoilu
  • Neljä ääniväylää ja mukana toimitettavat hyppyjohtimet mahdollistavat monipuoliset kaiutinmääritykset
  • Lukitsee XDA-QS5400RK-laitteen virran kytkennän ja sammutuksen Trigger I/O:n kautta
  • Integraatiota tukeviin ominaisuuksiin kuuluvat signaalin tunnistavat sisääntulot, IR-I/O ja paljon muuta
  • 1 U:n korkuinen, laitetelineen levyinen kotelo, johon sisältyvät irrotettavat telinekiinnittimet ja etulevy.

Äänimaailman sielunkumppanit

XDA-AMP5400RK-laite – lempinimeltään ”AMP” – suunniteltiin Yamaha XDA-QS5400RK -laitteen apulaitteeksi mahdollistamaan entistä suurempi kaiuttimien peittoalue ja/tai lisäkaiuttimen tarjoama lähtöteho mukautetussa ja integroidussa kodin monihuonejärjestelmässä. Se on myös helppo yhdistää Yamaha AV -vastaanottimiin, jotka tukevat Zone Pre-Out -lähtöjä.

Matala ja tehokas

AMP-laite yhdistää kahdeksan huipputason vahvistuskanavaa yhdeksi erittäin matalaksi 1 U:n korkuiseen runkoon, minkä ansiosta voit optimoida laitetelineesi arvokkaan tilan käytön.

Ilmiömäistä joustavuutta

Voit syöttää QS-laitteen Pre-Out-lähdöistä AMP-laitteeseen jopa neljää lähdettä – AMP-laitteen neljä I/O-ääniväylää voidaan yhdistää monipuolisten kaiutin/tilamääritysten käsittelyä varten. AMP-laitteen mukana toimitetaan sarja jumpperi-plugia ja -kaapeleita, minkä ansiosta se tarjoaa erittäin monipuoliset käyttömahdollisuudet jo tuotepakkauksesta nostettaessa. Äänilähtöjä voidaan myös vaihtoehtoisesti käyttää kytkettyjen subwoofer-kaiuttimien tai subwoofer-vahvistimien liittämiseen.

Enemmän tehoja pyydettäessä

Kaikki neljä vahvistinvyöhykettä voidaan myös silloittaa, minkä ansiosta voit tarvittaessa lisätä tiettyjen kaiuttimen ulostulotehoja.

Intohimoiselle musiikkiharrastajalle kelpaava vahvistus

AMP-laite hyödyntää erittäin tehokkaita, integroituja ICEpower-virtapiirejä ja tarjoaa näin kahdeksan kanavan verran puhdasta ja dynaamista musiikin digitaalista vahvistusta teholla 50 wattia/kanava (8 ohmia) ja poikkeuksellisen 5 Hz – 40 kHz:n (+ 0/-3 dB) taajuusvasteen ja 108 dB:n signaali-kohinasuhteen. Se tarjoaa 4 ohmin vastuksen teholla 100 wattia/kanava ja voidaan silloittaa teholle 200 wattia/kanava (8 ohmia).

Hyvästi maasilmukan humina

Mukautetun integraation kirous on maasilmukan humina, joka on yleinen ja kiusallinen sivuvaikutus, kun useita elektroniikkalaitteita yhdistetään samaan laitetelineeseen. AMP-laite huolehtii siitä erinomaisesti suunnitellulla differentiaalipiirillä. Joskus se, mitä et kuule, kuulostaa kaikkein parhaimmalta.

Suorituskykyistä äänentoistoa

AMP-laitteessa on balansoitu piirimuotoilu ja PML-kondensaattorit, joita käytetään myös AVENTAGE AV -lippulaivaerillislaitteissa. Lopputuloksena on se, että kaikki suosikkikappaleesi kuulostavat entistä todentuntuisemmilta ja ilmaisuvoimaisemmilta.

Monipuolinen asennus

Kiinnitä se telineeseen mukana toimitetuilla telinekiinnittimillä tai irrota kiinnittimet, mikäli laite asennetaan hyllytasolle. Mukana toimitettava magneettisesti kiinnittyvä etulevy ehkäisee häiriöitä ja viimeistelee laitteen ulkoasun täydellisesti.

Harmonista hallintaa

Kun QS- ja AMP-laitteita käytetään yhdessä, kytke vain yksinkertaisesti kaapelit triggerporttien väliin käynnistääksesi tai sammuttaaksesi halutut vahvistinalueet – ohjaukseen ei tarvita erillistä ohjainta. AMP toimii myös erinomaisena kumppanina AVENTAGE AV -vastaanottimelle. Kun AMP-laitetta käytetään muiden äänilähteiden kanssa, äänisignaalin tunnistavat sisääntulot ja infrapuna-I/O mahdollistavat entistä joustavamman ohjauksen.

Mukautettavat liitännät

AMP-laite on valmistettu todellista mukautettavaa integrointia varten: siinä on Euroblock-tyyliset kaiutinliitännät ja irrotettava virtakaapeli.

Tekniset tiedot

Cart