Yamaha

Yamaha A-S1200 stereovahvistin

2 490 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.

A-S1200-mallissa on hyödynnetty monia uusia tekniikoita, jotka tuottavat puhtaan ja tunteisiin vetoavan äänen. Sen kaunis muotoilu tasomittareineen taas on kunnianosoitus hifi-äänentoiston kultakaudelle.

  Tuotetiedot

  Cart
  • Laadukkaat komponentit tukevat musiikin ilmaisuvoimaa
  • Tehokas toroidimuuntaja tuottaa aidon äänen
  • Upeat tasomittarit välittävät musiikin dynamiikan ja sykkeen hifi-aikakauden henkeen
  • Kelluva, tasapainotettu päätevahvistin
  • Mechanical Ground Concept ‑rakenne maksimoi jäykkyyden ja tuottaa rytmikkään ja ilmaisuvoimaisen basson
  • 2+3 - Laajennettu 5 vuoden takuu tuotteen rekisteröinnin kautta

  A-S1200-vahvistimessa on lippulaivamalleista tuttu toroidimuuntaja. Yhdessä muiden huippuominaisuuksien ja ‑komponenttien kanssa se välittää musiikin tunnetilat kuulijalle.

  Tasomittarit kertovat nykyajan harrastajille puhtaan hifi-äänen paluusta – ja samalla ne ovat kunnianosoitus hifi-perinteille. Kauniine LED-valoineen ne esittävät musiikin dynamiikan ja sykkeen visuaalisesti.

  Aito hifi-ääni luo avoimen äänimaailman, joka mullistaa kuuntelukokemuksen ja tuo artistin lähemmäksi kuulijaa. Musiikillinen elämys muistuttaa aivan live-esitystä.

  Paksujen maadoitusjohtojen ansiosta impedanssi pysyy pienenä, mikä on tärkeää laadukkaissa äänentoistokomponenteissa. Siksi Yamahan A-S1200 tuottaa avoimen ja luonnollisen äänimaailman, joka saattaa artistin ja kuulijan yhteen.

  Puhtaasta messingistä valmistetut, ylelliset kaiutinliittimet sopivat hyvin käteen, ja niiden kiristäminen onnistuu vaivatta.

  Tekniset tiedot

  Cart