Yamaha

Yamaha R-S202D stereovahvistin

319 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Yamaha R-S202D vahvistimen poikkeuksellinen äänenlaatu ja selkeä muotoilu, joista Yamaha on tullut tunnetuksi. Tarjoaa Bluetooth®-yhteensopivuuden ja DAB/DAB+ -virittimen digitaalisten lähetysten kuuntelua varten.

Tuotetiedot

Cart
  • Yamaha korkeatasoinen äänenlaatu, perustuen kokemukseen ja perinteihin sekä korkeaan teknologiseen tietotaitoon
  • Bluetooth® langatonta musiikin suoratoistoa varten
  • DAB/DAB+ ja FM-radio, 40-kanavan muistilla
  • Yksinkertainen selkeä muotoilu
  • kaiutin valinta ja kaiutinterminaalit kahdelle järjestelmälle
  • Virransäästö toiminto
  • Helppokäyttöinen kaukosäädin
  • Kuulokeliitäntä

Valmistettu Yamahan kokemuksella ja perinteillä, sekä korkeaa teknologista tietotaitoa hyödyntäen.

Yamaha, jolla on yli 125 vuoden kokemus soittimesta, on myös hyvä maine HiFi-komponenttien valmistajana. R-S202D mallissa hyödynnetään tätä rikasta kokemusta ja korkeaa teknistä osaamista. Lähtökohtana on "Natural Sound" -konsepti, joka toistaa kaiken musiikin, kuten se alkuperäisestikin kuullostaa.

Tehokas 2 x 100W* päätteet sekä korkealaatuinen piirisuunnittelu

R-S202D, jossa on 100W * × 2 -suorituskykyä, joka luokassaan tarjoaa poikkeuksellisen korkean äänenlaadun. Minimoiduti signaalireittien pituudet ja optimoidut piiri asettelut. Virtalähteen sijoittaminen vahvistimien lähelle pienentää tehohäviötä parantaen huipputehon kapasiteettia suuren äänenvoimakkuuden saamiseksi. Signaalin- ja virtalähteen maadoitus on kytketty yhteen pisteeseen, mikä eliminoi keskinäiset häiriöt, saavuttaen suuremman S / N-suhteen. Tuloksena on ääni, joka on täynnä selkeyttä ja avoimuutta.

* 8 ohms, 40 Hz - 20 kHz, 0.2% THD

Bluetooth® langatonta musiikin suoratoistoa varten

R-S202D on varustettu Bluetooth®-toiminnoilla, jonka avulla voit nauttia helppokäyttöisestä langattomasta musiikkitoistosta älypuhelimista ja muista laitteista. Käytä matkapuhelintasi valitaksesi soitettavan kappaleen musiikkikirjastostasi ja kuuntele se täydellä teholla ja äänenlaadulla.

Nauti Digitaalisesta DAB/DAB+ radiosta

DAB ja DAB+ ovat digitaalisia audiolähetyksiä joissa on laaja valikoima radioasemia huippuäänenlaadulla. Muita hyötyjä on esim. automaattinen viritys ja lista saatavana olevista asemista sekä infonäyttö kuten aseman nimi. Voit esiasettaa 40 DAB/ DAB+ asemaa.

Yksinkertainen, selkeä muotoilu

R-S202D on perinyt yksinkertaisen ja hienostuneen muotoilun, josta Yamaha HiFi on kuuluisa. Tyylikäs viimeistely,joka harmonisoi kauniisti muiden HiFi-äänentoistolaitteiden kanssa. Käyttöpainikkeet ja äänenvoimakkuuden säätimet osoittavat myös sitoutumistamme yksinkertaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Tekniset tiedot

Cart