Yamaha

Yamaha A-S201 stereovahvistin

299 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Yamaha A-S201 on laadukas ja edullinen stereovahvistin jonka hinta-laatusuhde on hyvä. Kaksi kanavaa jotka tuottava 115 W neljään ohmiin, ja monipuoliset liitännät.

Tuotetiedot

Cart

Korkealaatuinen äänentoisto ja hienostunut muotoilu perustuvat Yamahan monipuoliseen kokemukseen ja huipputason laitemalleihin. HiFi-vahvistin erinomaiseen ja nautinnolliseen äänentoistoon.

  • Yamaha korkeatasoinen äänenlaatu, perustuen kokemukseen ja perinteisiin sekä korkeaan teknologiseen tietotaitoon
  • Pure Direct-toiminto puhtaammalle äänelle
  • Yksinkertainen selkeä muotoilu
  • Levysoitin MM-rasia liitäntä
  • Ruuvityyppiset kaiutin terminaalit
  • kaiutin valinta ja kaiutinterminaalit kahdelle järjestelmälle
  • Helppokäyttöinen kaukosäädin
  • Kuulokeliitäntä

Valmistettu Yamahan kokemuksella ja perinteillä, sekä korkeaa teknologista tietotaitoa hyödyntäen.

Yamaha, jolla on yli 125 vuoden kokemus soittimesta, on myös hyvä maine HiFi-komponenttien valmistajana. A-S201 luodaan hyödyntäen tätä rikasta kokemusta ja korkeaa teknistä osaamista. Lähtökohtana on "Natural Sound" -konsepti, joka toistaa kaiken musiikin, kuten se alkuperäisestikin kuulostaisi.

Tehokas 2 x 100W* päätteet sekä korkealaatuinen piirisuunnittelu

A-S201, jossa on 100W * × 2 -suorituskykyä, joka luokassaan tarjoaa poikkeuksellisen korkean äänenlaadun. Minimoidut signaalireittien pituudet ja optimoidut piiri asettelut. Virtalähteen sijoittaminen vahvistimien lähelle pienentää tehohäviötä parantaen huipputehon kapasiteettia suuren äänenvoimakkuuden saamiseksi. Signaalin- ja virtalähteen maadoitus on kytketty yhteen pisteeseen, mikä eliminoi keskinäiset häiriöt, saavuttaen suuremman S / N-suhteen. Tuloksena on ääni, joka on täynnä selkeyttä ja avoimuutta.

* 8 ohm, 40Hz—20kHz, 0.2% THD

Pure Direct toiminto puhtaammalle äänelle

Pure Direct -toiminnon kytkeminen saa musiikkisignaalit kulkemaan mahdollisimman lyhyellä reitillä, ohittaen puskurivahvistimen ja äänensävysäätö-, äänenvoimakkuus- ja balanssiohjaimen poistaen käytännössä signaalin heikentymisen ja tuottaen puhtaimman äänenlaadun.

Yksinkertainen, selkeä muotoilu

A-S201 on perinyt yksinkertaisen ja hienostuneen muotoilun, josta Yamaha HiFi on kuuluisa. Tyylikäs viimeistely joka harmonisoi kauniisti muiden HiFi-äänentoistolaitteiden kanssa. Käyttöpainikkeet ja äänenvoimakkuuden säätimet osoittavat myös sitoutumistamme yksinkertaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Levysoitin MM-rasia liitäntä ja ruuvityyppiset kaiutinliitännät

A-S201-mallissa on MM-rasia levysoitintuloliitin. Yhteensä viisi tuloliitintä tarkoittaa sitä, että se voi olla keskusyksikkö eri tyyppisille äänentoistojärjestelmille. Ja sen suuret ruuvityyppiset kaiutinliittimet tarjoavat kiinteän liitännän paksuihin kaiutinkaapeleihin.

Power saving -toiminto

Virranhallintatoiminto katkaisee virran automaattisesti (siirtyy valmiustilaan), kun vahvistinta ei ole käytetty pitkään aikaan. Se voidaan asettaa 2, 4, 8 tai 12 tuntiin tai pois päältä. Lisäksi virrankulutus valmiustilassa on vain 0,5 W.

Tekniset tiedot

Cart