Denon

Denon AVC-A1H 15.4 AV-vahvistin

6 699 €
Saatavilla heti
Toimitusaika Toimitusaika 0-3 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
AVC-A1H on 15-kanavainen kotiteatterivahvistin jossa on  huolellisesti valitut osat ja vankka, erittäin jäykkä rakenne, joten se tukee jopa 9.4.6-kokoonpanoa ja tarjoaa ammattimaisen kokemuksen kotiteatterissasi. Suunniteltu ja valmistettu Denonin tehtaissa Japanissa.

Tuotetiedot

Cart

Dolby Atmos

Koe jokainen ulottuvuus Dolby Atmos-toistossa. Päivitä kotiteatterisi 9.4.6-kaiutinjärjestelmällä, jotta saat Dolby Atmos -sisällöstä autenttisimman 3D-äänikokemuksen. Dolby Surround upmixer ottaa kaikki kaiuttimet käyttöön luodakseen 3D-tunnelman myös vanhemmasta sisällöstä. Dolby Atmos Height Virtualization -tekniikka luo yläpuolisen äänikokemuksen myös ilman fyysisiä korkeuskaiuttimia. Voit myös nauttia Dolby Atmos -musiikkikappaleista, jotka ovat saatavilla Apple Musicista, Amazon HD:stä, TIDALista tai yhteensopivasta suoratoistolaitteesta.

DTS:X

DTS:X immersiivinen audiosisältö sijoittaa äänen sinne, missä se luonnollisesti esiintyisi avaruudessa, luoden eloisan ja moniulotteisen äänen. DTS Neural:X upmixer tarjoaa paremman uppoutumisen ja korkeamman realismin vanhemmasta sisällöstä. DTS Virtual:X tarjoaa immersiivistä ääntä ilman fyysisiä korkeuskanavia, luomalla virtuaalisia korkeustehosteita 7.1-, 5.1- tai 2.1-kaiutinjärjestelmistä.

Luotettava HDMI-liitettävyys ARC- ja eARC-tekniikalla

Tukee uusinta tekniikkaa kaikissa HDMI-tuloissa ja -lähdöissä. ARC (Audio Return Channel) tai eARC (Enhanced Audio Return Channel) tekee TV-äänen toistamisesta AV-vastaanottimen kautta yksinkertaista vain yhdellä HDMI-liitännällä. eARC tarjoaa HD- ja 3D-äänensiirron, kuten Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio ja Dolby Atmos, kun taas ARC on rajoitettu tavanomaisiin 5.1-kanavaisiin ääniformaatteihin tai PCM-signaaliin.

Briljantti väritoisto HDR10+ -tekniikalla

Tukee HDR:ää (High Dynamic Range), HLG:tä (Hybrid Log Gamma) sekä dynaamista HDR:ää ja HDR10+:n läpivientiä. HLG tarjoaa HDR-tekniikkaa lähetyssisällön yli. Sekä Dynamic HDR että HDR10+ käyttävät dynaamisia metatietoja optimoidakseen varjot ja korostukset kuvasisällön vaihtuessa.

HEOS sisäänrakennettuna

Sisäänrakennetun HEOS®-järjestelmän ansiosta AV-vahvistimesi voi suoratoistaa musiikkia langattomasti yhteensopivien HEOS-laitteiden kautta useista ilmaisista ja maksullisista suoratoistopalveluista. Suosikkimusiikista voi nauttia kodin kaikissa huoneissa langattomasti. Toista samaa musiikkia tai valitse eri äänilähde jokaiseen huoneeseen. Lisää Denon Home -kaiuttimia useampaan huoneeseen ja hallitse kaikkea helposti HEOS-sovelluksella.

Audysseyn premium-tason huonekorjausteknologia

Denon AV-vahvistimissa käytetään Audysseyn kalibrointiohjelmistoa, joka mahdollistaa helpon ja tarkan asennuksen ja äänen sovittamisen huoneen akustiikkaan. Mukana toimitetun Audyssey-mittausmikrofonin avulla Audyssey mittaa kaikki kotiteatterisi kaiuttimet ja virittää AV-vahvistimen niin, että se tarjoaa tasaisimman ja optimaalisen kuuntelukokemuksen kuuntelutilaasi. Tämä AV-vahvistin tukee Audyssey MultEQ XT32 -huonekorjaustekniikkaa. Muita tuettuja Audyssey-ominaisuuksia ovat Dynamic EQ ja Dynamic Volume.

Esivahvistintila

Denon AV-vahvistimesi voi toimia täydellisenä AV-esivahvistimena. Kyseinen "Pre-Amplifier Mode" tarjoaa puhtaamman signaalipolun ja suuremman toleranssin signaalin leikkautumiselle irrottamalla sisäiset vahvistimet käytöstä. Joustavuutta lisää mahdollisuus valita poiskytkettävät vahvistimet, jotta voit käyttää AV-vastaanottimen sisäänrakennettua vahvistusta ei-kriittisten kanavien ajamiseen. Näin saat selkeämmän signaalipolun ulkoisella vahvistimella ajettaville kanaville.

Dirac Live päivitettävyys

Äänentoistojärjestelmän ja huoneen vuorovaikutuksella on suuri merkitys äänenlaatuun. Dirac Live® huonekorjaus käyttää uusimpia patentoituja algoritmeja analysoimaan ja vähentämään huoneen vaikutusta lopputulokseen, parantaen kaiuttimien suorituskykyä. Tietyt Denon AV-vahvistimet tukevat Dirac Live -päivitysmahdollisuutta. Voit ostaa Dirac Live -lisenssiavaimen toiminnallisuuden avaamiseksi. Käy osoitteessa dirac.com/denon/ (https://www.dirac.com/denon) saadaksesi lisätietoja. Päivitettävyys mahdollistetaan tulevalla laiteohjelmistopäivityksellä.

Tekniset tiedot

Cart