Denon

Denon AVC-X3800H 9.4 AV-Vahvistin

1 799 €1 399 €
Saatavilla heti
Toimitusaika Toimitusaika 0-3 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
AVC-X3800H:n avulla voit nauttia kaikesta viihteestäsi uusimmalla saatavilla olevalla tekniikalla ja katsella elokuviasi vertaansa vailla olevalla selkeydellä. Nauti elokuvista 8K-tarkkuudella 8K/60Hz:n läpiviennillä ja skaalauksella.

Tuotetiedot

Cart

Dolby Atmos

Koe jokainen ulottuvuus Dolby Atmos-toistossa. Päivitä kotiteatterisi 5.1.4-kaiutinasetuksella, jotta saat Dolby Atmos -sisällöstä mukaansatempaavimman 3D-äänikokemuksen. Dolby Surround upmixer ottaa kaikki kaiuttimet käyttöön luodakseen 3D-tunnelman vanhemmasta sisällöstä. Dolby Atmos Height Virtualization -tekniikka luo yläpuolisen äänikokemuksen myös ilman asennettuja korkeuskaiuttimia.

 

DTS:X

DTS:X immersiivinen audiosisältö sijoittaa äänen sinne, missä se luonnollisesti esiintyisi avaruudessa, luoden eloisan ja moniulotteisen äänen. DTS Neural:X upmixer tarjoaa paremman uppoutumisen ja korkeamman realismin vanhemmasta sisällöstä. DTS Virtual:X tarjoaa immersiivistä ääntä ilman fyysisiä korkeuskanavia, luomalla virtuaalisia korkeustehosteita 7.1-, 5.1- tai 2.1-kaiutinjärjestelmistä.

 

IMAX Enhanced

Saat parhaan mahdollisen viihdekokemuksen kotona IMAX Enhancedin - DTS:n uusimman teknologian avulla, joka asettaa uudet standardit kotiteatterin kuvanlaadulle, äänelle, dynamiikalle ja selkeydelle. Näe selkeämpi ja kirkkaampi kuva. Tunne upottava, sydäntä sykähdyttävä ääni ja koe IMAXin digitaalisesti remasteroima premium-sisältö.

 

Auro 3D

Auro-3D nostaa kotiteatterikokemuksen hämmästyttävälle uudelle tasolle tarjoamalla musiikin, pelien, TV-lähetysten ja elokuvien kolmiulotteisen äänentoiston jännittävyyden, joka saa sinut eläytymään elämänmakuiseen äänimaailmaan. Tee olemassa olevasta audiovisuaalisesta kokoelmastasi Auro-3D-kokemus Auro-Matic-prosessoinnin ansiosta. AVC-X3800H tukee jopa 7.1.4 Auro-3D-kaiutinkokoonpanoa (vaatii 2-kanavaisen lisävahvistimen hankkimista).

 

360 Reality Audio

Uppoudu äänimaailmaan, joka on yhtä todellinen kuin olisit live-konsertissa tai studiossa äänittävän artistin kanssa. 360 Reality Audion avulla musiikki ei ole koskaan ollut näin todellista. Tietyt Denon AV-vahvistimet pystyvät toistamaan 360 Reality Audio -ääntä liittämällä Google Chromecast -laite AV-vahvistimen HDMI-liitäntään. Musiikin suoratoistopalveluista 360 Reality Audio -striimausta ei ole tällä hetkellä käytettävissä, mutta pysy kuulolla lisäpäivityksiä varten!

 

HDMI-liitettävyys ARC/eARC-ominaisuuksin

Tukee uusinta tekniikkaa kaikissa HDMI-tuloissa ja -lähdöissä. ARC (Audio Return Channel) tai eARC (Enhanced Audio Return Channel) tekee TV-äänen toistamisesta AV-viritnvahvistimen kautta yksinkertaista vain yhdellä HDMI-liitännällä. eARC tarjoaa HD- ja 3D-äänensiirron, kuten Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio ja Dolby Atmos, kun taas ARC on rajoitettu tavanomaisiin 5.1-kanavaisiin ääniformaatteihin tai PCM:ään.

 

8K / HDCP 2.3

Nauti koskemattomasta 8K-kuvanlaadusta 8K-televisiossasi tai -projektorissasi. Tukee sekä 8K-läpivientiä että 4K-sisällön 8K-skaalausta. Tukee HDCP 2.3:a, uusinta kopiosuojausstandardia, joten voit olla huoletta, kun suoratoistat kopiosuojattua sisältöä.

 

Loistavat värit HDR 10+:lla

Tukee HDR:ää (High Dynamic Range), HLG:tä (Hybrid Log Gamma) sekä dynaamista HDR:ää ja HDR10+:n läpivientiä. HLG tarjoaa HDR-tekniikkaa TV-lähetyssisällön yli. Sekä Dynamic HDR että HDR10+ käyttävät dynaamisia metatietoja optimoidakseen varjot ja korostukset näytön muuttuessa.

 

Dolby Vision

Yhteensopiva Dolby Visionin kanssa, joten voit nauttia Dolby Vision -sisällöstä yhteensopivasta lähdelaitteesta ja televisiosta. Dolby Vision on upea HDR-kuvantamistekniikka, joka tuo näytölle poikkeukselliset värit, kontrastin ja kirkkauden.

 

Uuden sukupolven pelikokemus

Tukee muuttuvaa virkistystaajuutta (VRR), nopeaa kuvansiirtoa (Quick Frame Transport, QFT) ja automaattista matalan viiveen tilaa (Auto Low Latency Mode, ALLM) sujuvan ja viiveettömän pelikokemuksen takaamiseksi, kun vahvistimeen on yhdistetty yhteensopivat peli- ja näyttölaitteet.

 

HEOS sisäänrakennettuna

Sisäänrakennetun HEOS®-järjestelmän ansiosta AV-vahvistimesi voi suoratoistaa musiikkia langattomasti yhteensopivien HEOS-laitteiden kautta useista ilmaisista ja maksullisista suoratoistopalveluista. Suosikkimusiikista voi nauttia kodin kaikissa huoneissa langattomasti. Toista samaa musiikkia tai valitse eri äänilähde jokaiseen huoneeseen. Lisää Denon Home -kaiuttimia useampaan huoneeseen ja hallitse kaikkea helposti HEOS-sovelluksella.

 

Korkean resoluution ääntä myös USB-tulon kautta

Tutustu korkearesoluutioisten äänitiedostojen uskomattomaan aitouteen ja nauti musiikista niin kuin artisti on tarkoittanut. Edessä oleva USB-portti tukee jopa 24bit/192kHz:n korkearesoluutioisen äänen toistoa USB-muistilaitteelta. Tuetut ääniformaatit ovat MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC ja ALAC.

 

Denon Setup Assistant

Palkittu Denonin asennusapuri kertoo yksinkertaiset ja selkeät ohjeet alkuun pääsemiseksi. Kytke AV-vahvistin vain televisioon ja seuraa television näytön ohjeita kaiuttimien kytkemiseksi, kaiutinmittausten suorittamiseksi ja lähdelaitteiden kytkemiseksi. Lisämukavuutta tuo se, että AV-vahvistin nimeää HDMI-tulot automaattisesti, kun niihin kytketään laite, mutta voit myös nimetä tulot itse haluamallasi tavalla.

 

Audyssey MultEQ Editor -sovellus

Voit mennä vielä pidemmälle Audyssey MultEQ Editor -sovelluksen avulla, sillä sen avulla pääset "konepellin alle" tarkastelemaan ja säätämään yksityiskohtaisia asetuksia, jolloin voit mukauttaa äänen tarkemmin huoneesi erityisongelmiin ja räätälöidä äänen henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Tämän kattavan sovelluksen avulla voit valjastaa Audyssey MultEQ XT32:n tehon ja ottaa kotiteatterisi äänentoiston täydelliseen hallintaan. Sovellus on ostettavissa iOS- ja Google Play -kaupoista.

 

11-kanavainen prosessointi, 9-kanavainen vahvistus

9-kanavainen vahvistus ei tarkoita sitä, ettei kotiteatterissasi olisi vielä laajennusmahdollisuuksia. Ulkoisen 2-kanavaisen lisävahvistimen avulla, joka voidaan määrittää joko pääkanaville tai korkeuskanavaparille, voit määrittää 11-kanavaisen kaiutinkokoonpanon, kuten 7.1.4, mikä antaa sinulle entistäkin enemmän joustavuutta ja upean äänielämyksen.

 

Subwoofer-lähdöt & asetukset

Hämmästy tasaisesti jakautuneesta ja tarkasta bassotoistosta. Jopa neljä subwoofer-lähtöä mahdollistaa poikkeuksellisen bassotoiston kaikkialla huoneessa. Ei ärsyttäviä korostuksia tai vaimentumia, vaan kontrolloitu ja koko tilan täyttävä, sävykäs bassotoisto. Säädä subwoofer-asetukset mieleiseksesi, kun kytkettynä on enemmän kuin kaksi subwooferia. Valitse ""Standard"", jos haluat mahdollisimman tasaisesti jakautuneen bassotoiston. Valitse "Suuntaava", jos haluat tarkemmin suunnattua bassoa, jossa kukin subwoofer integroituu saumattomasti sitä lähimpänä olevan kaiutinkanavan kanssa.

 

Esivahvistintila

Denon AV-vahvistimesi voi toimia myös AV-esivahvistimena ulkoisille päätevahvistimille tai aktiivikaiuttimille. Esivahvistintila tarjoaa puhtaamman signaalipolun ja suuremman toleranssin signaalin leikkautumiselle poistamalla laitteen sisäiset päätevahvistimet käytöstä. Lisää joustavuutta tuo tiettyjen kanavien poiskytkentä, jotta voit käyttää AV-vahvistimen sisäänrakennettuja vahvistimia ei-kriittisten kanavien ajamiseen, mutta saat puhtaamman signaalipolun esimerkiksi pää- ja keskikanaville, joita ajetaan ulkoisella vahvistimella.

Dirac Live päivitettävyys

Äänentoistojärjestelmän ja huoneen vuorovaikutuksella on suuri vaikutus lopputulokseen. Dirac Live® Room Correction käyttää uusimpia patentoituja algoritmeja analysoimaan ja vähentämään huoneen vaikutusta ja parantamaan kaiuttimien suorituskykyä. Tietyt Denon AV-vahvistimet tukevat Dirac Live -päivitysmahdollisuutta. Voit ostaa Dirac Live -lisenssin toiminnallisuuden avaamiseksi. Käy osoitteessa dirac.com/denon/ (https://www.dirac.com/denon) saadaksesi lisätietoja. Päivitettävyys mahdollistetaan tulevalla firmware-päivityksellä.

 

Tekniset tiedot

Cart