Denon

Denon AVR-X1800H 7.2 AV-VAHVISTIN

799 €599 €
Saatavilla heti
Toimitusaika Toimitusaika 0-3 arkipäivää
-
1
+

Denon AVR-X1800H:n avulla voit nauttia kaikesta viihteestäsi uusimmalla saatavilla olevalla tekniikalla ja katsella elokuviasi vertaansa vailla olevalla selkeydellä. Nauti elokuvista 8K tarkkuudella 8K/60Hz:n läpiviennillä ja skaalauksella, samoin kuin uusimmista tekniikoista, kuten dynaamisesta HDR:stä.

Tuotetiedot

Cart

Denon AVR-X1800H AV-viritinvahvistin tuottaa puhdasta ja luotettua Denon-voimaa kahdesta jopa seitsemään kaiuttimeen. Vakaa virransyöttö tarkoittaa parempaa äänenlaatua vanhoista tai uusista kaiuttimistasi. Vahvistintekniikka edustaa Denonin hyväksi havaittua AB-luokan erilliskomponenttitoteutusta, joka tuottaa sävykästä ja luonnonmukaista ääntä ilman kliinistä terävyyttä.

AVR-X1800H luo realistisen ja mukaansatempaavan kokemuksen sekä stereomusiikilla että monikanavaisilla 3D-ääniefekteillä. Jälkimmäisistä vahvistin osaa mm. Dolby Atmos®-, Dolby Atmos Height Virtualization-, DTS:X®- ja DTS Virtual:X™ -tekniikat. AVR-X1800H on yhteensopiva uusimpien 8K/60Hz videotekniikoiden kanssa. 8K/60 ja 4K/120Hz läpivienti on kolmessa sisääntulossa, joten pelikäytössä voit nauttia täydellisestä kuvatoistosta uusimpien pelikonsoleiden ja -tietokoneiden kanssa. Muutenkin kuvapuolella mm. Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, 8K-skaalaus sekä HDCP 2.3 tuki löytyvät kaikista HDMI-liitännöistä (6 sisään/1 ulos), joten vahvistin on täydellisesti varusteltu nykypäivän parhaita kuvalähteitä ja näyttölaitteita silmälläpitäen.

HEOS® -ominaisuuksien avulla striimaat suosituimmat suoratoistopalvelut kuten Spotify®, TIDAL, Deezer, TuneIn, Amazon Music HD, Soundcloud ja monet muut Bluetoothin, Apple AirPlay 2:n tai Wi-Fi-yhteyden yli.

Palkittu Denon Setup Assistant -ensiasennusohjelma varmistaa, että saat oleellisimmat asetukset kerralla jiiriin. Jokainen kotiteatteri on erilainen - siksi Denon käyttää Audysseyn huippuluokan kalibrointitekniikkaa, joka automaattisesti mittaa ja optimoi audiojärjestelmän kuuntelutilan olosuhteisiin sopivaksi. Erityisen tarkkaa säädettävyyttä kaipaaville on lisäksi saatavilla Audyssey Editor -sovellus (maksullinen optio), jolla huonekorjauksen vastetta ja muita ominaisuuksia voi muokata sydämensä kyllyydestä.

Tekniset tiedot

Cart