Denon

Denon AVR-X2800H 7.2 AV-vahvistin

999 €899 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

Denon AVR-X2800H:n avulla voit nauttia kaikesta viihteestäsi uusimmalla saatavilla olevalla tekniikalla ja katsella elokuviasi vertaansa vailla olevalla selkeydellä. Nauti elokuvista 8K-tarkkuudella 8K/60Hz:n läpiviennillä ja skaalauksella, samoin kuin muista uusimmista tekniikoista, kuten dynaamisesta HDR:stä.

Tuotetiedot

Cart

Dolby Atmos

Koe jokainen ulottuvuus Dolby Atmos-toistossa. Päivitä kotiteatterisi 5.1.2-kaiutinasetuksella, jotta saat Dolby Atmos -sisällöstä mukaansatempaavimman 3D-äänikokemuksen. Dolby Surround upmixer ottaa kaikki kaiuttimet käyttöön luodakseen 3D-tunnelman vanhemmasta sisällöstä. Dolby Atmos Height Virtualization -tekniikka luo yläpuolisen äänikokemuksen myös ilman asennettuja korkeuskaiuttimia.

 

DTS:X

DTS:X immersiivinen audiosisältö sijoittaa äänen sinne, missä se luonnollisesti esiintyisi avaruudessa, luoden eloisan ja moniulotteisen äänen. DTS Neural:X upmixer tarjoaa paremman uppoutumisen ja korkeamman realismin vanhemmasta sisällöstä. DTS Virtual:X tarjoaa immersiivistä ääntä ilman fyysisiä korkeuskanavia, luomalla virtuaalisia korkeustehosteita 7.1-, 5.1- tai 2.1-kaiutinjärjestelmistä.

 

HDMI-liitettävyys ARC/eARC-ominaisuuksin

Tukee uusinta tekniikkaa kaikissa HDMI-tuloissa ja -lähdöissä. ARC (Audio Return Channel) tai eARC (Enhanced Audio Return Channel) tekee TV-äänen toistamisesta AV-viritnvahvistimen kautta yksinkertaista vain yhdellä HDMI-liitännällä. eARC tarjoaa HD- ja 3D-äänensiirron, kuten Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio ja Dolby Atmos, kun taas ARC on rajoitettu tavanomaisiin 5.1-kanavaisiin ääniformaatteihin tai PCM:ään.

 

8K/HDCP 2.3

Nauti koskemattomasta 8K-kuvanlaadusta 8K-televisiossasi tai -projektorissasi. Tukee sekä 8K-läpivientiä että 4K-sisällön 8K-skaalausta. Tukee HDCP 2.3:a, uusinta kopiosuojausstandardia, joten voit olla huoletta, kun suoratoistat kopiosuojattua sisältöä.

 

Loistavat värit HDR 10+:lla

Tukee HDR:ää (High Dynamic Range), HLG:tä (Hybrid Log Gamma) sekä dynaamista HDR:ää ja HDR10+:n läpivientiä. HLG tarjoaa HDR-tekniikkaa TV-lähetyssisällön yli. Sekä Dynamic HDR että HDR10+ käyttävät dynaamisia metatietoja optimoidakseen varjot ja korostukset näytön muuttuessa.

 

Dolby Vision

Yhteensopiva Dolby Visionin kanssa, joten voit nauttia Dolby Vision -sisällöstä yhteensopivasta lähdelaitteesta ja televisiosta. Dolby Vision on upea HDR-kuvantamistekniikka, joka tuo näytölle poikkeukselliset värit, kontrastin ja kirkkauden.

 

Uuden sukupolven pelikokemus

Tukee muuttuvaa virkistystaajuutta (VRR), nopeaa kuvansiirtoa (Quick Frame Transport, QFT) ja automaattista matalan viiveen tilaa (Auto Low Latency Mode, ALLM) sujuvan ja viiveettömän pelikokemuksen takaamiseksi, kun vahvistimeen on yhdistetty yhteensopivat peli- ja näyttölaitteet.

 

HEOS sisäänrakennettuna

Sisäänrakennetun HEOS®-järjestelmän ansiosta AV-viritinvahvistimesi voi suoratoistaa musiikkia langattomasti yhteensopivien HEOS-laitteiden kautta useista ilmaisista ja maksullisista suoratoistopalveluista. Suosikkimusiikista voi nauttia kodin kaikissa huoneissa langattomasti. Toista samaa musiikkia tai valitse eri äänilähde jokaiseen huoneeseen. Lisää Denon Home -kaiuttimia useampaan huoneeseen ja hallitse kaikkea helposti HEOS-sovelluksella.

 

Airplay 2 ja Apple Siri -ääniohjaus

Käytä AirPlay 2:ta Apple Musicin langattomaan suoratoistoon AV-viritinvahvistimeen tai ryhmittele muiden AirPlay-yhteensopivien kaiuttimien kanssa täyttääksesi kotisi musiikilla.

 

Toimii Amazon Alexan kanssa

Ohjaa AV-viritinvahvistinta Amazon Alexan ja äänesi avulla. Säädä äänenvoimakkuutta, hyppää seuraavaan kappaleeseen, vaihda eri mediasoittimien tuloja ja paljon muuta - "Kysy vain". Lataa ilmainen HEOS Home Entertainment Skill -taito, jotta voit ottaa käyttöön Amazon Alexa -äänikomennot. Vaatii Alexa-sovelluksen ja Amazon Echo:n, Dot:n tai vastaavan. Ominaisuuksien saatavuus vaihtelee alueittain.

 

Korkean resoluution ääntä myös USB-tulon kautta

Tutustu korkearesoluutioisten äänitiedostojen uskomattomaan aitouteen ja nauti musiikista niin kuin artisti on tarkoittanut. Edessä oleva USB-portti tukee jopa 24bit/192kHz:n korkearesoluutioisen äänen toistoa USB-muistilaitteelta. Tuetut ääniformaatit ovat MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC ja ALAC.

 

Bluetooth-äänilähetin

Yhdistä bluetooth-kuulokkeesi AV-viritinvahvistimesi kanssa ja jatka suosikkimusiikin, -elokuvien tai -televisio-ohjelmien kuuntelua yöllä. Voit myös toistaa ääntä samanaikaisesti sekä kaiuttimista että Bluetooth-kuulokkeista. Jos sinulla on kuuloltaan rajoittunut perheenjäsen tai ystävä, suosittelemme tätä asetusta. Voit liittää yhden kuulokeparin kerrallaan.

 

Monta lähdettä, monta huonetta

Tämä AV-viritinvahvistin tukee kahden lähteen ja kahden alueen äänentoistoa. Kytkemällä toisessa huoneessa olevan kaiutinparin AV-viritinvahvistimeen on mahdollista nauttia 5.1-kanavaisesta surround-äänestä päähuoneessa ja erillisestä lähteestä tai musiikkistriimistä toisessa huoneessa, kuten työhuoneessa tai terassilla. Voit myös toistaa samaa ääntä molemmissa huoneissa, joten kaikki kodissasi voivat esimerkiksi kannustaa suosikkijoukkuettasi sunnuntai-iltana tai kuunnella samaa musiikkia molemmissa huoneissa.

 

Denon Setup Assistant

Palkittu Denonin asennusapuri kertoo yksinkertaiset ja selkeät ohjeet alkuun pääsemiseksi. Kytke AV-vahvistin vain televisioon ja seuraa television näytön ohjeita kaiuttimien kytkemiseksi, kaiutinmittausten suorittamiseksi ja lähdelaitteiden kytkemiseksi. Lisämukavuutta tuo se, että AV-vahvistin nimeää HDMI-tulot automaattisesti, kun niihin kytketään laite, mutta voit myös nimetä tulot itse haluamallasi tavalla.

 

Audysseyn huonekorjausteknologia

Denon AV-viritinvahvistimissa käytetään Audyssey EQ-ohjelmistoa, joka mahdollistaa yksinkertaisen ja tarkan määrityksen ja kalibroinnin. Mukana toimitetun Audyssey-mittausmikrofonin avulla Audyssey mittaa kaikki kotiteatterisi kaiuttimet ja virittää AV-viritinvahvistimen niin, että se tarjoaa tasaisimman ja optimaalisen kuuntelukokemuksen kuuntelutilaasi. Tämä AV-vahvistin tukee Audyssey MultEQ XT -huonekorjaustekniikkaa. Muita tuettuja Audyssey-ominaisuuksia ovat Dynamic EQ ja Dynamic Volume.

 

Audyssey MultEQ Editor -sovellus

Voit mennä vielä pidemmälle Audyssey MultEQ Editor -sovelluksen avulla, sillä sen avulla pääset "konepellin alle" tarkastelemaan ja säätämään yksityiskohtaisia asetuksia, jolloin voit mukauttaa äänen tarkemmin huoneesi erityisongelmiin ja räätälöidä äänen henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Tämän kattavan sovelluksen avulla voit valjastaa Audyssey MultEQ XT:n tehon ja ottaa kotiteatterisi äänentoiston täydelliseen hallintaan. Sovellus on ostettavissa iOS- ja Google Play -kaupoista.

 

Denon AVR Remote -sovellus

Tämän iOS- tai Android-ohjaussovelluksen avulla voit kytkeä AV-viritinvahvistimen päälle ja pois päältä, valita tulolähteen, säätää äänenvoimakkuutta ja selata musiikkia puhelimesta tai vahvistimeen liitetyltä USB-muistilta.

 

Toimii Google Assistantin kanssa

Käynnistä musiikki HEOS-sovelluksessa ja pyydä sitten Google Assistantia hallitsemaan äänenvoimakkuutta, toistoa, taukoa, kappaleiden vaihtoa, mykistämistä ja mykistyksen poistamista.

 

Tekniset tiedot

Cart