Focal

Focal Azurys Suljetut Kuulokkeet

549 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

Focal Azurys -suljetut kuulokkeet tarjoavat korkealaatuista ja erinomaista äänentoistoa musiikin kuunteluun. Elegantti muotoilu ja mukavuus tekevät kuuntelukokemuksesta nautinnollista laatua arvostavalle. Lisäksi kuulokkeissa on helposti vaihdettavissa oleva modulaarinen johto ja mukana tuleva kovakuorinen kantolaukku, jotka tekevät Azyrus -kuulokekista monipuolisen vaihtoehdon niin arkeen kuin matkoillekin.

Tuotetiedot

Cart

Focal Azurys suljetut sankakuulokkeet

Azurysin avulla voit nauttia Focalin äänestä missä tahansa oletkin. Nämä passiiviset, suljetut kuulokkeet erottuvat edukseen muotoilunsa, Hi-Fi-luokan äänenlaatunsa ja immersiivisen kuuntelukokemuksensa ansiosta, olipa kyseessä sitten kotikuuntelu, studiokäyttö tai matkustamisen mukavoittaminen. Huippuluokan muotoilu ja Focalin teknologiat tekevät näistä erityisen hienostuneet ja suorituskykyiset kuulokkeet.

Ranskassa osataan

Azurys on varustettu Focalin alumiini-/magnesium "M"-dome-elementeillä, jotka akustiikka-asiantuntijamme ovat suunnitelleet ja valmistaneet työpajoissa Ranskassa. Näiden kahden materiaalin yhdistelmä tuottaa poikkeuksellisen selkeän ja tarkan äänen.

Ensiluokkaiset materiaalit

Aitoa nahkaa oleva pääpanta, hengittävä punottu tekstiili ja memory foam -korvatyynyt tarjoavat lyömättömän eristyksen ja mukavuuden. Lisäksi magnesium-haarukka takaa keveyden ja täydellisen istuvuuden, joten Azurys on täydellinen valinta matkustavalle musiikin ystävälle.

Maanläheiset sävyt

Azurysin sininen väri on inspiroitunut atsuriitista, puolijalokivestä, jolla on parantavia ominaisuuksia, ja se on yhtä moderni kuin vetoava. Eleganttia viimeistelyä korostavat entisestään Focalin tunnusomaiset muotoilukoodit.


Paranee käytössä

Nämä kuulokkeet tarvitsevat sisäänajoa saavuttaakseen täyden suorituskyvyn. Tämä tapahtuu luonnollisesti usean tunnin kuuntelun aikana. Jos haluat nopeuttaa prosessia, suosittelemme, että soitat kuulokkeita vähintään 24 tuntia suhteellisen suurella äänenvoimakkuudella ja runsaasti matalia taajuuksia sisältävillä kappaleilla. Tämä vetristää elementit ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kuulokkeiden upeasta suorituskyvystä.

Tekniset tiedot

Cart