Focal

Focal Stellia Suljetut Sankakuulokkeet

2 999 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
High-end-luokkaan sijoittuvat Focal Stellia sankakuulokkeet on varustettu uuden sukupolven yksinomaan Focalin suunnittelemilla ja valmistamilla elementeillä, jotka kykenevät toimimaan alhaisella akustisella kuormituksella ja tarjoamaan erittäin laajan taajuusvasteen (5Hz - 40kHz).

Tuotetiedot

Cart

Elementteihin integroitujen monien huipputekniikoiden ansiosta (esimerkiksi kehyksetön 100-prosenttisesti kuparinen äänikela, sekä M-muotoinen puhdas beryllium-dome) Stellia tuottaa shokeeraavan upeaa ääntä, olipa kyse sitten bassojen artikulaatiosta tai korkeimpien taajuuksien yksityiskohdista. Lisäksi Stellia tarjoaa erittäin matalan impedanssin (35 Ohmia), joten kuulokkeet ovat helppo kuorma jopa mobiililaitteen sisäänrakennetulle vahvistimelle: koe äänen puhtaus kaikkialla.
Jokainen komponentti on kehitetty optimaalista akustiikkaa silmällä pitäen, tyylistä tinkimättä. Sillä Focalilla innovointi on muutakin kuin tekniikkaa; se vaikuttaa tuotteiden käyttöön ja estetiikkaan. Niinpä konjakinsävyinen ja mokkapintoja yhdistelevä viimeistely sekä tarkoin valikoitu nahka korostavat tätä ainutlaatuista esinettä.

TEKNISTÄ EDISTYSTÄ

Stellia on suljettu kuuloke, jossa on Berylliym-domella toteutetut 40 mm:n täyden alueen elementit. Ne tarjoavat poikkeuksellisen dynamiikan ja lineaarisen taajuusvasteen, joka ulottuu 40 kHz:iin asti. Äänentoisto on uskomattoman tarkkaa ja johdonmukaista kaikilla osa-alueilla. Focalin insinöörit työskentelivät väsymättä selättääkseen suljettujen kuulokkeiden perinteiset rajoitteet. Älykkäät tuuletusaukot integroitiin laajentamaan elementin taajuusvastetta, elementin taakse sijoitettu EVA-vaahtomuovi vaimentaa korkeita taajuuksia juuri sopivalle tasolle, ja akustiset diffuusorit hajottavat seisovia aaltoja, jotta äänentoisto olisi täydellisen puhdasta.


HILJAISUUS ON TÄRKEÄ OSA MUSIIKKIA

Stellian äänieristyskykyä on parannettu entisestään sen suljetulla muotoilulla ja korvatyynyillä, joiden materiaalista 50 % on suunniteltu hajottamaan ääntä rei'ittämättömän täysnahan avulla ja 50 % vaimentamaan äänisignaalia muistivaahdon ja sitä peittävän akustisen kankaan yhdistelmällä. Lopputuloksena on uskomaton hiljaisuus, joka sytyttää musiikin pienetkin detaljit eloon.

Tekniset tiedot

Cart