Focal

Focal Scala Utopia Evo Lattiakaiutin

19 999 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Scala Utopia Evo on uskomattoman musikaalinen, kauniisti muotoiltu ja helposti asennettava lattiakaiutin, ja se on säilyttänyt kaikki edellisen version tärkeimmät ominaisuudet, joita vaativimmat audiofiilit ympäri maailmaa ovat yksimielisesti ylistäneet.

Tuotetiedot

Cart

Scala Evo vie sinut lähemmäs musiikkia, tunnetta ja kuuntelunautintoa

Evo tarkoittaa evoluutiota... Vuodesta 2008, jolloin Utopia III lanseerattiin, Focalin teknologinen perintö on kasvanut valtavasti. Siksi oli välttämätöntä tuoda uusimmat innovaatiot saataville uusimmassa Utopia III Evo -mallistossa.
Utopia III:n erinomainen ääniarkkitehtuuri on säilytetty, mutta Focalin pyrkimyksenä on muun muassa jatkuvasti vähentää harmonista vääristymää herkällä keskialueella, joka on niin ratkaisevan tärkeä taiteilijan tunteiden paljastamisen kannalta. Scala Evo onkin tätä silmällä pitäen varustettu Focalin uraauurtavilla ominaisuuksilla; NIC-piirillä (Neutral Inductance Circuit) ja TMD-ripustuksella (Tuned Mass Damping).
Täysiverinen 3-tie-lattiakaiutin Scala Utopia Evo tarjoaa nyt kaksoisjohdotusmahdollisuuden, aivan kuten isommat sisaruksensa Grande Utopia EM, Stella ja Maestro. Näin vaativat musiikin ystävät voivat hienosäätää ääntä sointivärin ja vahvistustekniikan osalta. Utopia III Evo -mallistoon ovat löytäneet tiensä oman sukupolvensa parhaat komponentit: Ranskassa valmistetut kaapelit, tiheämmät akustiset vaimennusmateriaalit bassokoteloinnin sisällä, kaksinkertaiset liitinlevyt ja erilliset jakosuotimet. Uudet viimeistelyt ja erottuvat värit tarjoavat monia vaihtoehtoja sekä moderniin että klassiseen sisustukseen.
Utopia III Evo on ikoninen mallisto. Kaiuttimiin on integroitu hämmentävä määrä innovaatioita ja yksityiskohtia, jotka tekevät niistä täysin ainutlaatuiset. Siksi Utopia on edelleenkin täysin omassa luokassaan.

Tekniset tiedot

Cart