Focal

Focal 300 ICW6 asennuskaiutin

399 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Focal 300 ICW6 on seinään tai kattoon asennettava koaksiaalikaiutin, joka sulautuu täydellisesti sisustukseen.

Tuotetiedot

Cart

Sopii erinomaisesti musiikinkuunteluun tai suosikkielokuviesi ääniraidoista nauttimiseen osana kotiteatterijärjestelmää. Näiden kaiuttimien luonnollisen ja elävän keskiäänialueen ansiosta ne tuovat laulajien äänen ja elokuvadialogin herkullisella tavalla esiin.

300 ICW6 asennuskaiutin on kenties 300-sarjan monikäyttöisimpiä malleja, runsaan tehonkeston ja bassotoiston ulottuvuuden mahdollistaessa erinomaisen lopputuloksen. Kaiutin häviää lähes täydellisesti näkyvistä - varsinkin, jos maalaat magneettikiinnitteisen etumaskin seinän tai katon väriin.

Kaiutin koostuu 6.5" tuuman (16.5 cm) basso-keskiäänelementistä, jossa on pellavakartio, sekä alumiini-/magnesiumseoksesta valmistetusta käänteiskupudiskantista. Focalin eksklusiivinen Flax-teknologia perustuu pellavapohjaiseen ekotekstiiliin. Flax-kartio muodostuu kahden lasikuitukerroksen väliin istutetusta pellavakuidusta. Yhdistelmä on erittäin jäykkä samalla, kun rakenteen keveys tekee elementistä uskomattoman nopealiikkeisen ja tarkasti signaaliin reagoivan.

Asennusta entisestään helpottava ja seinälevyä tukevoittava esiasennussarja myydään erikseen, mutta se ei ole välttämätön. Magneettikiinnitteinen etumaski (mukana sekä pyöreä että neliskulmainen versio) napsahtaa paikalleen kauttaaltaan tukevasti, ja runkoon integroidut vaimennuskumit pitävät resonanssit loitolla.

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart