Focal

Focal 100 OD8 ulkokaiutin

299 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Focal 100 OD8 on dynaamisesti soiva ja suurta äänikenttää tarjoileva ulkokaiutin, johon voi luottaa sääolosuhteista riippumatta.

Tuotetiedot

Cart

UV-säteilyltä suojaavan korkealaatuisen polypropeenikotelon lisäksi 100 OD8 -kaiuttimella on IP66-sertifikaatti, joka osoittaa kaiuttimen erinomaisen kestävyyden äärimmäisissä olosuhteissa. Sen lisäksi 100 OD8 tarjoaa Focalin tapaan poikkeuksellisen mahtavaa ja tasapainoista äänenlaatua. Kaiutin on erittäin helppo asentaa lähes mihin tahansa 180-asteisen suuntauksen mahdollistavan kiinnitystelineen ansiosta. Focalilla kiinnitetään aina suurta huomiota jokaiseen yksityiskohtaan, jotta vaativinkin asiakas olisi tyytyväinen. 100 OD8 on saatavilla mustana tai valkoisena.

Alumiininen diskantti käännetyllä kalotilla takaa erinomaisen säteilykuvion. Basso-keskiäänielementissä on vedenpitävä lasikuitupinnoitettu polypropyleenikartio. Silikonieristetty liitinterminaali on älykäs ja tyylikäs poikkeus ulkokaiuttimien rintamalla. Kotelo ja alumiininen suojaverkko voidaan maalata haluttuun sävyyn.

Tekniset tiedot

Cart