Focal

Focal 100 IC6ST Asennuskaiutin

269 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Focal 100 IC6ST, rakenteisiin upotettava kaiutin, on kehitetty vastaamaan kotikuuntelijan toiveisiin, tarjoamalla hämmästyttävää suunnittelua ja äänenlaatua.

Tuotetiedot

Cart

100 IC6ST on täydellinen valinta pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin, kun halutaan käyttää vain yhtä kaiutinta. Tuplapuhekelalla varustettu keskiääni-/bassoelementti tekee kaiuttimesta riittävän sellaisenaan, eikä stereoäänestä tarvitse tinkiä esimerkiksi makuuhuoneessa, keittiössä, eteisessä tai jopa kosteassa ympäristössä kuten kylpyhuoneessa. Maltillinen impedanssi - soveltuu kytkettäväksi minkä tahansa perinteisen stereo- tai kotiteatterivahvistimen kaiutinantoihin.

Tässä koaksiaalikaiuttimessa on uusi alumiininen diskanttielementti, joka on kompaktimpi, mikä parantaa äänen hajontaa sivusuuntiin. Se on myös varustettu uudella Polyglass-kartiolla (61/2” – 16,5 cm). Kaiuttimen toteutus parantaa keskiakselin ulkopuolista äänikenttää ja vähentää ns. kampasuodinefektiä.

100 IC6ST voidaan asentaa kaikkialle kompaktin muotoilun ansiosta. 100-sarja tuo helposti odottamatonta musikaalisuutta kotiisi. Anna itsesi yllättyä tämän edullisen kaiuttimen tekniikasta, tehokkaasta suunnittelusta ja täydellisistä ominaisuuksista, jotka varmistavat helpon käytettävyyden ja säväyttävän äänenlaadun.

Mahdollinen esiasennussarja ja palosuojakotelo myydään erikseen, mutta niin sanotussa normaaliasennuksessa nämä eivät ole välttämättömiä.

Asennuksen helppous oli tärkeä kriteeri 100-sarjan suunnittelussa. Kolme kiinnityskorvaketta, joissa on optimoidut kiinnityslaipat, takaavat nopean ja tukevan asennuksen. Ruuvijärjestelmä estää ruuvien putoamisen asennettaessa ja purettaessa. Asennusaika lyhenee minimiin. 100-sarjan tuotteissa on matala asennussyvyys, mikä helpottaa asennusta huomattavasti.

100 IC6ST sisältää kolmiasentoisen kytkimen (-3dB, 0 dB, +3 dB), jolla korkeiden taajuuksien voimakkuutta voidaan säätää akustisen ympäristön mukaan (esimerkiksi runsaat ikkunat tai laatat aiheuttavat jälkikaiuntaa, jolloin diskanttia on hyvä vaimentaa).

- Mukana toimitetaan sekä pyöreä että neliskulmainen suojaverkko (maalattavissa)
- Suunniteltu Ranskassa
- Sopii sekä katto- että seinäasennukseen

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart