Focal

Focal 100 IWLCR5 Asennuskaiutin

329 €
Toimitusaika Toimitusaika 4-14 arkipäivää
-
1
+

TouchKoe tämä tuote myymälässämme
Tämä ja yli 1000 tuotetta ovat testattavissa Helsingin myymälässämme. Tule käymään.
Focal 100 IWLCR5, rakenteisiin upotettava kaiutin, on kehitetty vastaamaan kotikuuntelijan toiveisiin,tarjoten hämmästyttävää suunnittelua ja äänenlaatua.

Tuotetiedot

Cart

100 IWLCR5 on täydellinen valinta pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin. Erityisen ideaali järjestelmä muodostuu käyttämällä tätä samaa kaiutinta sekä etu- keski- että takakanavissa.

Uusi alumiininen diskanttielementti käänteisellä kalotilla on kompaktimpi ja suorituskykyisempi, mikä parantaa äänen hajontaa sivusuuntiin. Kaiutin on lisäksi varustettu kahdella uudella Polyglass-kartiolla (5” – 13 cm), joten dynamiikkaa ja iskukykyä piisaa. Älykäs jakosuotimen suunnittelu parantaa äänikentän laajuutta ja vähentää äänen liiallista pistemäisyyttä. 3-asentoisilla kytkimillä voidaan optimoida keskialueen (0+-2dB) ja diskantin (0+-3dB) toisto kuunteluhuoneeseen ja makuun sopivaksi. Diskanttielementti voidaan suunnata kuuntelupaikalle tarkemman äänikuvan aikaansaamiseksi.

Mahdollinen esiasennussarja ja palosuojakotelo myydään erikseen, jos tulevien kaiuttimien asennuspaikka halutaan valmistella etukäteen mahdollisimman tukevaksi ja helppokäyttöiseksi esimerkiksi kattoremontin yhteydessä.

- Mukana toimitetaan magneettikiinnitteinen suojaverkko (maalattavissa)
- Uniikki yksiosainen ja kehyksetön runkorakenne
- Kehitetty Focalin tutkimuskeskuksessa Ranskassa

100 IWLCR5 voidaan asentaa kaikkialle kompaktin muotoilun ansiosta. 100-sarja tuo helposti odottamatonta musikaalisuutta kotiisi. Anna itsesi yllättyä tämän edullisen kaiuttimen tekniikasta, tehokkaasta suunnittelusta ja täydellisistä ominaisuuksista, jotka varmistavat helpon käytettävyyden ja säväyttävän äänenlaadun.

Hinta per kappale.

Tekniset tiedot

Cart